Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Bycie prawiczkiem w XXI wieku to kalectwo. Powinni za to dawać dożywotnią rentę inwalidzką w wysokości pensji prezydenta. Powiecie "anon co ty pierniczysz, możesz założyć tindera i bzikać", ale wyobraźcie sobie jak taki stary prawiczek konsumuje płodną julkę. Wjechałby w nią jak stary wyga? Nawet nie doszłoby do takiej sytuacji, w której znaleźliby się w sytuacji intymnej, bo nigdy w życiu nie zaznał atencji, chyba że różowa chciała od niego spisać matematykę, bo sama musiała iść się oddawać jakiemuś przystojniasze. Nie próbujcie mi wmówić, że jest inaczej, bo wszyscy tu uprawiacie seksing.

Do moda: Już bez "niebezpiecznych treści".

#tinder #anonimowemirkowyznania #rozowepaski #seks #niebieskiepaski #zwiazki #psychologia #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow.

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
  • 27
  • Odpowiedz
z innych czasow, ale juz w podstawowce 5-6 klasa umawialo sie z dziewczynami na spacery czy dawalo

@Anty-przegryw: Hehe, ja w podstawówce to nie moglem spac bo sie zastanawialem czy kowal w DT spali mi fms-a w metku jak bedzie kolejna klanowka na DT. A wy wtedy juz cos probowaliscie z dziewczynami... mam wrazenie ze moj proces dorastania byl jakos zaburzony.
  • Odpowiedz
stracone lata pewnie ciezko nadrobic

@arek4444: @Anty-przegryw: To mnie boli najbardziej, że przez ostatnie 10 lat mojego życia normalne dzieciaki się integrowały ze sobą i rozwijały swoje przyjaźnie, związki, wspólne wakacje, a ja nic. Łapią mnie feelsy gdy słyszę, że ktoś przeżywa rozpad 6-letniego związku i ma tyle samo lat co ja, a ja nie mam w ogóle pojęcia o temacie... Szczerze mówiąc to zazdroszczę nawet patologii, co po lekcjach
  • Odpowiedz
Stulejman: A od czego jest roksa, od czego odloty?
Ja rozumiem że to nie to samo i że jest minimum 50 razy gorsze od sytuacji w której dziewczyna jest na ciebie nakręcona ale jeśli masz swoje lata i kompleks na tym punkcie to za parę stówek pozbędziesz się problemu

Zaakceptował: Precypitat

• Odpowiedz