Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Devidea: i wez tu człowieku czekaj na ważny polecony. Jak jechałem ostatnio do robo to przy mnie w autobusie młody listonosz wypisywał awizo jedno za drugim . W sumie nie dziwię mu się , jeb jeb jeb do skrzyneczki za lichą wypłatę ( ͡° ͜ʖ ͡°). A potem stój w kolejce jak zwierzę. Niech ktoś zaora to gówno jakim jest poczta ,a listy drogą elektroniczną. (
Szanowni Państwo, informujemy, że Poczta Polska respektując wytyczne rządu sformułowane w specustawie dotyczącej zapobiegania i zwalczania choroby COVID-19 oraz związane z ogłoszeniem stanu epidemicznego od 17 marca 2020 r. do odwołania zawiesza świadczenie usługi „Doręczenie na życzenie”.

Tak, zdecydowanie to, że będę czekał wśród kilku - kilkunastu osób zamiast kurier podrzucić mi paczkę na pewno przyczyni się do zwalczenia choroby...
@K_O_R_N_I_K: też się zdziwiłem, wszyscy pracują zdalnie, inpost nie przyjmuje i nie wydaje przesyłek w swoich punktach tylko przez kurierów (i punkty obce), restauracje dostarczają jedzenie żeby nie hodować na miejscu klientów, a Poczta Polska... Nie pozwala na ponowne dostarczenie paczki tylko każe przyjść po nią ;-)