Aktywne Wpisy

sawardega +97
Na live zapomnialem powiedziec ktoreo kontach na wykopie ludzi z fame np. RafDan to pracownik Boxdela mysle ze sami szybko namierzycie :D
#famemma
#famemma
Siemka.
Mam 21 lat, nigdy nie miałem dziewczyny.
Jestem strasznie samotny - wygłodniały dotyku, już nawet nie mówię o seksie ale o chociażby zwykłym przytuleniu się do kogoś, laski mają z tym łatwiej bo nawet te samotne przytulają się z koleżankami :(
do rzeczy
Kieruje moje pytanie do starszych mądrzejszych kolegów, myślicie że założenie konta na tinderze ma dla mnie jakikolwiek sens? przyszła mi do głowy taka opcja ponieważ nie pije alkoholu
Mam 21 lat, nigdy nie miałem dziewczyny.
Jestem strasznie samotny - wygłodniały dotyku, już nawet nie mówię o seksie ale o chociażby zwykłym przytuleniu się do kogoś, laski mają z tym łatwiej bo nawet te samotne przytulają się z koleżankami :(
do rzeczy
Kieruje moje pytanie do starszych mądrzejszych kolegów, myślicie że założenie konta na tinderze ma dla mnie jakikolwiek sens? przyszła mi do głowy taka opcja ponieważ nie pije alkoholu

- Zwolniłem się z januszexu gdzie nie dostałem wypłaty przez 2-3 miesiące. Zarejestrowałem się jako bezrobotny, żeby otworzyć działalność bo #grafikakomputerowa here.
- przyznano mi dofinansowanie na sprzęt itp
- #!$%@? szambo w wuhan
- wstrzymali dofinansowania, nie można podpisać umowy z urzędem, nie mogę otworzyć działalności.
- klienci tylko faktura. Nie mogą mi dać umowy o dzieło bo automatycznie trace możliwość dofinansowania xD
- od miesiąca siedzę i szukam gówno zleceń na Facebooku pracując na przedpotopowym komputerze, który serio ledwo działa
Nie tyle co #zalesie ale #!$%@?, jak mi to życie utrudniło. Pieniądze za które chciałem kupić auto plaży na wydatki bieżące, raty, abonamenty itp. przecież my wszyscy tak dostaniemy po dupach, że szok...
A u Was jak?
#pracbaza #koronawirus
Teraz mam starego della, 10 letni sprzęt, na którym ledwo mogę złożyć pdf ;p
@mechaos: U mnie taki #!$%@?, że po nocach siedzę.
Co do faktur, może przez znajomego słupa wystawiaj albo https://useme.com/pl/ ?
! zaproszonko? ;)