@spoli2003: Ja pójdę, a za kretyna się nie uważam. Minimum środków ostrożności, maseczka, rękawiczki jednorazowe, własny długopis i nie widzę problemu. Dla siebie. Co innego stare babki, stare dziadki, ludzie z komisji...
@jarema87: pamietam dobrze giertycha z czasów pierwszego pisu. Stad tez stwierdzenie „zaczynam”. To tez świadczy jakim gownem jest PiS, skoro Giertych wydaje się być człowiekiem renesansu wręcz.
To tez świadczy jakim gownem jest PiS, skoro Giertych wydaje się być człowiekiem renesansu wręcz.
To jest klucz do oceny PISu. PISu, na ktorego tle matoly takie jak Giertych czy Dorn, wygladaja na rozsadnych i wyważonych politykow. To tez świetnie pokazuje gdzie leza standardy i normy polskiej polityki.
@spoli2003: ostatnie posiedzenie sejmu z kadencji Pis-lpr-samoobrona i wystąpienie Giertycha (✌゚∀゚)☞ Słuchając Giertycha to wydaje mi się, że politykom tak naprawdę o--------a jak są w rządzie.
@slapdash: Gośc był ministrem, przewodniczącym partii, jest wziętym adwokatem i reprezentował między innymi przewodniczącego Rady Europejskiej oraz najbogatszych ludzi w kraju jak kiedys Krauze a teraz Czarnecki, a dla wykopka to zwykły matoł.
@jarema87: pamietam dobrze giertycha z czasów pierwszego pisu. Stad tez stwierdzenie „zaczynam”. To tez świadczy jakim gownem jest PiS, skoro Giertych wydaje się być człowiekiem renesansu wręcz.
@spoli2003: Oni wszyscy tacy sami są, jakby to PO teraz rządziło to na PiS owce by patrzyły z łezką w oku, ameby mają to do siebie że krótką pamięć mają i politycy więdzą jak te bydło urabiać, r------o w dupsko na
@spoli2003: Wiadome, dla największych partii zawsze najbardziej korzystna jest jak najniższa frekwencja, bo wtedy o wygranej decyduje twardy elektorat. A ten jak wszyscy wiemy, PiS ma nieustraszony, nie zważający na jakieś wirusy czy kwarantanny :P
@brydzwbumeczce: oczywiscie, ze to matol. To endek typie, jak ma nie.byc matolem? Byl najgorszym ministrem edukacji w historii - a to spore osiagniecie, bo konkurencje mial mocną. Mozesz nie pamietac jakie on p------y pociskal w latach 2005-2007, ale ja alurat pamietam doac dobrze. Jego partia, to byl zbiór pdobnych mu, bogo-ojczyznianych tępakow. Takim byl jej wielkim przewodniczacym, ze PIS go zeżarl w dwa lata. Zdaje ci sie ze to madry
@brydzwbumeczce: @spoli2003: ja też pamiętam Giertycha - jak wprowadzał amnestię maturalną, mówił: o sprzeciwianiu się pederastom, krytykował PO, chciał Orderu Orła Białego dla Rydzyka, że w benzynie nie ma VAT-u, a w ogóle - już dawno miał rządzić tym krajem, a potem wycofać się z polityki - prawnikiem pewnie jest skutecznym, ale polityków reprezentuje też ze względu (i pomimo) przeszłości - jego osoba w procesach o pomówienie, albo
To jest klucz do oceny PISu. PISu, na ktorego tle matoly takie jak Giertych czy Dorn, wygladaja na rozsadnych i wyważonych politykow.
@slapdash: tylko dlatego, że są odsunięci od żłoba. Założę się, że gdyby dalej byli w koalicji z PiS, te słowa nigdy by nie padły. Każdy polityk, po odsunięciu od władzy, w jakiś cudowny sposób odzyskuje część RiGCzu...
Po prostu zmienił swoje źródło utrzymania, podobnie jak zrobiła to masa polityków z prawa i lewa i zaczął gadać z sensem. Podobnie jak Piechociński, Hoffman czy Petru.
W czasach gdy rządził chodziłem do szkoły i pamiętam te jego cyrki. Zakazane lektury, puszczanie oka do faszystow, klękanie przed Rydzykiem czy te nieszczęsne mundurki szkolne.
To jest klucz do oceny PISu. PISu, na ktorego tle matoly takie jak Giertych czy Dorn, wygladaja na rozsadnych i wyważonych politykow. To tez świetnie pokazuje gdzie leza standardy i normy polskiej polityki.
Słuchając Giertycha to wydaje mi się, że politykom tak naprawdę o--------a jak są w rządzie.
@spoli2003: Oni wszyscy tacy sami są, jakby to PO teraz rządziło to na PiS owce by patrzyły z łezką w oku, ameby mają to do siebie że krótką pamięć mają i politycy więdzą jak te bydło urabiać, r------o w dupsko na
Jest w formie
Zdaje ci sie ze to madry
ja też pamiętam Giertycha - jak wprowadzał amnestię maturalną, mówił: o sprzeciwianiu się pederastom, krytykował PO, chciał Orderu Orła Białego dla Rydzyka, że w benzynie nie ma VAT-u, a w ogóle - już dawno miał rządzić tym krajem, a potem wycofać się z polityki
- prawnikiem pewnie jest skutecznym, ale polityków reprezentuje też ze względu (i pomimo) przeszłości - jego osoba w procesach o pomówienie, albo
@slapdash: tylko dlatego, że są odsunięci od żłoba. Założę się, że gdyby dalej byli w koalicji z PiS, te słowa nigdy by nie padły. Każdy polityk, po odsunięciu od władzy, w jakiś cudowny sposób odzyskuje część RiGCzu...
Po prostu zmienił swoje źródło utrzymania, podobnie jak zrobiła to masa polityków z prawa i lewa i zaczął gadać z sensem. Podobnie jak Piechociński, Hoffman czy Petru.
W czasach gdy rządził chodziłem do szkoły i pamiętam te jego cyrki. Zakazane lektury, puszczanie oka do faszystow, klękanie przed Rydzykiem czy te nieszczęsne mundurki szkolne.
@slapdash myślę że Anna Zalewska, która uciekła do Brukseli była ZNACZNIE gorszym ministrem.
@spoli2003: obrażanie ludzi, z którymi się nie zgadzasz, nie czyni kogoś człowiekiem renesansu ( ͡° ͜ʖ ͡°)