Aktywne Wpisy
WielkiNos +237
Oho, zaczyna się. Już lewackich komuchów dupy pieką i przebierają nogami żeby zlikwidować ogródki działkowe i zrobić kolejne wychodki dla psów do srania, gdzie nawet 1 wiewiórka nie zamieszka, bo kundle bez smyczy będą je przeganiać.
#wyborcza #rod #ogrodnictwo #bekazlewactwa #patodeweloperka
#wyborcza #rod #ogrodnictwo #bekazlewactwa #patodeweloperka
AmberLord +260
Idę za wasze grzechy do Santiago de Compostela. Nie ma za co #camino #podroze #hiszpania #gownowpis #caminoamber
#bitcoin #kryptowaluty #scamvision
A takiego, wszystko działa jak działało, tylko górnik nie zarabia na opłatach za transakcje, pewnie nie byłby w stanie ich zwalidować.
@Rozjemca35: Zdaję sobie sprawę, że boty będą robić transakcje (co jest ok). Ale tutaj praktycznie tylko boty robią transakcje.
Każe to zadać sobie dodatkowe pytania - czy profile BSVowców na Twitterze i innych portalach społecznościowych to faktycznie ludzie czy opłacany marketing? Bo przy tej skali wielkości blockchaina jest ich znacznie dużo (w porównaniu do np. Nano, który ma podobną
@Rozjemca35: W psychiatryku mają internet? (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞ To mnie własnie ciekawi, bo Bitcoin jest największy i można to stwierdzić - bardzo dużo użytkowników na reddit, wykop itd. Patrząc na tego minera - BSV albo ma więcej fanów parokrotnie, albo ... marketing ( ͡° ͜ʖ ͡°) W centralizowanych projektach wiadomo, że marketing występuje, ale
@fervi: czytasz ten tag i jeszcze się pytasz? :)
Bitcoin nie ma użytkowników, są spekulanci i tyle.
@Rozjemca35: Tego nie wiemy - anonimowe transakcje. Jeśli jednak przyjmiemy wartość tego górnika u góry, to RSK (który jest znacznie mniejszy od LN) ma więcej transakcji niż BSV
@Rozjemca35: Bo LN nie służy do spekulacji, a wydawania. Można oczywiście zarabiać, chociaż stopa zwrotu jest mała.
LN jest siecią zależną w pełni od Bitcoina, więc oczywiście, że jak Bitcoin, BCH, BSV, ETH czy coś innego będzie padać czy upadnie to nie będzie działać. Ale szanse na to, że upadnie Bitcoin są najmniejsze
Zresztą sam sobie wypłacasz z LN (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
No i na co wydajesz te bitcoiny na LN? Kupujesz czapeczki blockstreamu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Rozjemca35: Nie uważasz, że hipokryzją jest mówienie o LN i promowanie "kanałów płatności", które są niejawne? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Rozjemca35: Masz dużo usług na LN. Kupowałem VPSy, kupowałem dostęp do gier (niebawem wychodzi duża produkcja - oczywiście jak na kryptowaluty), mamy platformę do wpisów
Strzelam, że gdyby LN traktować jak oddzielną kryptowalutę,
I co te usługi mają wspólnego z blockchainem? Nic, poza tym że jedną z metod płatności jest LN? Żeby ukrywać dochody i nie odprowadzać podatków? Na pewno to rozwiązanie osiągnie globalną adopcję.
@Rozjemca35: Oczywiście, że zapisujesz - ostatnią transakcję. Nie wiem czemu nielegalne, ale ok.
@Rozjemca35: Są uzupełnieniem sieci.
@Rozjemca35: I żeby móc tanio i szybko dokonywać miliony transakcji na sekundę ( ͡° ͜ʖ ͡°)