Aktywne Wpisy
Ludzi, którzy twierdzą, że samochód w mieście jest niepotrzebny i można bez niego prowadzić normalne życie powinno się pokazywać w cyrku pomiędzy gorylem a jego odchodami.
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
Lolenson1888 +401
Mówcie co chcecie, najlepszy polski komentator obecnie.
Nadąża za wydarzeniami na boisku, rzuca ciekawostkami. Płynny komentarz z nutką ironii.
Nalepką na ubikację jarają się tylko Mariusze
#mecz
Nadąża za wydarzeniami na boisku, rzuca ciekawostkami. Płynny komentarz z nutką ironii.
Nalepką na ubikację jarają się tylko Mariusze
#mecz
Mam też trochę oszczędności i nie chcę by mi zjadła inflacja. Warto aktualnie pchać się w cokolwiek?
Zaznaczam, że ekonomia to dla mnie czarna magia. Ubolewam nad tym ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#finanse #pytanie #kredythipoteczny #kryzys
https://jakoszczedzacpieniadze.pl/poduszka-finansowa-zanim-zaczniesz-inwestowac
System monetarny to tylko wiara ludzi. A wiara w BFG jest wręcz komiczna. Zatem kilka liczb.
BFG posiada ok 15mld złotych. NBP do tej pory wydrukował ok 2,5 mld banknotów o łącznej wartości ok 250mld. Łączna wartość depozytów we wszystkich bankach w Polsce to 800 miliardów.
Matematykę zostawiam Tobie.
BFG to farsa to ratowania skoków i banków spółdzielczych. Zabawa się skończy kiedy padnie jakiś Getin.
NBP ostatnio chlasnął stopy w dół, a niektóre banki podniosły % na
@jElitaInternetu: pierwsza sprawa: w czasie kryzysu siedź na gotówce, nie marnotraw poduszki bezpieczeństwa i czekaj na okazje. Aktualnie pieniądz przestał krążyć w gospodarce a to raczej czynnik deflacyjny niż inflacyjny. Sprawdź ile wydałeś w ostatnich 10 dniach a ile średnio wydawałeś jak można było korzystać z usług.
Druga sprawa, jeżeli boisz się, że
Jak sie nie jest w sytuacji podbramkowej to lepiej to splacac na biezaco