Wpis z mikrobloga

Ktoś poleci jakiś naprawdę dobry i zakończony (też dobrze) serial? Problem w tym, że widziałem większość klasyków, ale liczę, że jest coś dobrego co mogę nadrobić.

#seriale #kiciochpyta
  • 77
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@weshu: True detective nie ma na liście, jeśli nie oglądałeś to polecam, zwłaszcza pierwszy sezon. Jeśli lubisz motyw pętli czasu/dzień świstaka to Russian Doll. Z komediowych Chłopaki z baraków i Parcs and Recreations
  • Odpowiedz
hmm, naprawdę polecam Ci Bates Motel

@Kerwis: Obejrzałem właśnie pierwszy odcinek i już widzę, że będę zadowolony! Dzięki :)

True Detective
  • Odpowiedz
Person of Interest

@franaa: 2 sezony widziałem i zaczął mnie nudzić

Wataha

@Dirrack: Akurat obejrzałem całość jakoś miesiąc temu i byłem bardzo pozytywnie zaskoczony, nie spodziewałem się tak wysokiego poziomu po polskim serialu. Wybitny.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@weshu: Bo przez 2 sezony to w zasadzie procedural i budowanie świata przedstawionego, a potem zmienia formę na prawilną. Polecam wrócić.
  • Odpowiedz
@weshu: Ja bardzo polecam Battlestar Galactica. Serial ma już kilkanaście lat, 4 sezony, zakończenie bardzo satysfakcjonujące, najlepszy przedstawiciel gatunku Space Opera.
  • Odpowiedz
@weshu: Widzę że anime żadnego nie oglądasz, a jest kilka wyróżniających się serii które warto obejrzeć. Death Note bym polecał, jest na netfliksie. Pierwszy sezon wystarczy, drugi można olać, 36 odcinków po 20 minut.
  • Odpowiedz