Aktywne Wpisy
Seshu +469
mirko_anonim +32
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wasze matki też nie potrafią się przyznać do błędu? gdy delikatnie sugerujecie podczas rozmowy o życiu że wasz #przegryw to jednak ich wina i być może to nie był dobry pomysł na posiadanie dziecka i wychowanie w tych warunkach?
- dorastałem w atmosferze kłótni, sprzeczek, czasem fizycznych starć. Nie wiem co to uczucie, miłość. Bliskość dorosłych ludzi mnie peszy.
- zawsze na coś brakowało pieniędzy, kult oszczędzania na wszystkim,
Wasze matki też nie potrafią się przyznać do błędu? gdy delikatnie sugerujecie podczas rozmowy o życiu że wasz #przegryw to jednak ich wina i być może to nie był dobry pomysł na posiadanie dziecka i wychowanie w tych warunkach?
- dorastałem w atmosferze kłótni, sprzeczek, czasem fizycznych starć. Nie wiem co to uczucie, miłość. Bliskość dorosłych ludzi mnie peszy.
- zawsze na coś brakowało pieniędzy, kult oszczędzania na wszystkim,
Tam szły dwa rodzaje automatów:
- zwykły hydrokinetyk ZF 6 biegów - który jest naprawdę w porządku jak na skrzynie z tamtych lat, bardzo niewielkim kosztem można samemu zmienić program skrzyni na #!$%@?ąc na xHP (stage 1/2/3) gdzie jest już kosa i dużo szybsze zmiany. Skrzynia stosunkowo tania w naprawiawie/serwisie/wymianie.
- dwusprzegłówka DCT
Tam jest jeszcze przede wszystkim różnica w silnikach. W pierwszych 335i szedł N54, później N55. Pierwszy jest dużo bardziej pancerny jak chodzi o naprawdę duże moce, ale ma trochę bardzo kosztownych i/lub upierdliwych problemów (elektryczna pompa wody, pompa paliwa wysokiego ciśnienia HPFP, wastegate rattle,
Tylko na ulicę po samym sofcie stage 1 z gotowca od MHD, albo z mniej eleganckim fizycznym chipem JB4 już jest to bardzo szybkie auto gdzie przy 360-380 koniach jedzie równo z 450 konnym nowym mustangiem z V8
W Polsce bez 80k bym nie podchodził, nawet jeśli za 40 da się kupić jakiegoś bieda SE w manuału bez idrive
Natomiast największa różnice odczujesz... w zakrętach ( ͡° ͜ʖ ͡°)