Aktywne Wpisy
DrFaithless +4
toporek1234 +506
Ta komentatorka cały czas mówi BOJSKO zamiast BOISKO zupełnie jak Tomasz Hajto, który równolegle komentuje mecz Jagiellonii Białystok. Sprawdziłem - to Magdalena Śliwa, która urodziła się w Makowie Podhalańskim. Tomasz Hajto również jest z tej miejscowości.
Także w Makowie Podhalańskim najwyraźniej mówi się bojsko na boisko. Taka ciekawostka.
#paryz2024 #mecz
Także w Makowie Podhalańskim najwyraźniej mówi się bojsko na boisko. Taka ciekawostka.
#paryz2024 #mecz
Dean Winchester grany przez Jensena Acklesa to genetyczny Bóg, jak na niego patrzę i słucham to płakać się chce, że takie coś jak ja zabiera powietrze panu Acklesowi. #supernatural #depresja
To jest bromance, jak najbardziej, i to właśnie najmocniejszy punkt, bo tkwisz z tymi postaciami 15 lat i są dla Ciebie jak rodzina. Śmierci, powroty, pożegnania. Życie.
Tani budżet, niska realizacja, nie myślisz o tym. Bo SPN daje Ci coś, czego Ci nie da nigdy Gra o Tron, Westworld, albo jakieś feministyczne Opowieści Podręcznej. Daje Ci kawałek świata który wpuszczasz do serca, i jak prawdziwe życie - nie zawsze ma dobry budżet i odpowiednią realizacje, ale to Twój
The Boys, chyba najlepszy serial 2019. O czym jest? Superbohater z mocą turboszybkosci niechcący wbiega w dziewczynę głównego bohatera, za co ten postanawia się zemścić.
https://youtu.be/06rueu_fh30
Preacher, ksiądz dostaje supermoc wydawania ludziom bezwzględnych poleceń, pod wpływem pewnych wydarzeń postanawia ze swoją dziewczyną i kolegą wampirem szukać Boga, który gdzieś
The Boys oglądał, byli cudowni. I oczywiście w finale Black Pill doskonały, jak Butcher zobaczył że jego ukochana myszka zrobiła go w ciula, gwałt był swingowany i poleciała w tango z superherosem, a potem swingowała też swoją śmierć ( ͡° ͜ʖ ͡°) Za ten BlackPill na koniec szanuje jeszcze mocniej.
Preachera widziałem 1 czy 2 odc i sie nie wciągnąłem, zostawiłem na kiedyś do obejrzenia.
1 sezon jest
Obejrzyj lepiej Yuusha Ou Gaogaigar
@Nudziarz-Spokojny: