"ty tu tylko siedzisz na krześle i masz na wszystko wylane"
to jest co najmniej ironiczne że usłyszałam to od rodzinki akurat dzisiaj, kiedy przez cały dzień do ~17:30 układałam i przycinałam z nimi panele w pokoju, sprzątałam syf po tym i parę innych rzeczy.
inba była o to że odmawiam dalszej pracy, którą #!$%@?ęłam i zostawiłam w momencie kiedy dostałam #!$%@? za to że zrobiłam sobie przerwę, bo byłam zmęczona.
Każdy facet z którym byłam kupował mi kwiaty i zapraszał do restauracji , nigdy nie pozwalał wracać samej w nocy więc nigdy nie zejdę poniżej tego MINIMUM bo mniej już się zrobić nie da a jeśli facet nie robi nawet tego to menel nie facet którego można rozważyć #przegryw #p0lka
to jest co najmniej ironiczne że usłyszałam to od rodzinki akurat dzisiaj, kiedy przez cały dzień do ~17:30 układałam i przycinałam z nimi panele w pokoju, sprzątałam syf po tym i parę innych rzeczy.
inba była o to że odmawiam dalszej pracy, którą #!$%@?ęłam i zostawiłam w momencie kiedy dostałam #!$%@? za to że zrobiłam sobie przerwę, bo byłam zmęczona.
#mayushiicontent <-- o mojej #!$%@? rodzince
#zalesie
https://www.wykop.pl/wpis/47325997/bezsensowny-ale-widoczny-zap-dol-to-swietosc-dla-p/