Aktywne Wpisy
Plotkova99 +90
Pochwalę się, zdecydowałam się pójść do psychologa. ALE NA #nfz. Kobietka tak może z 50 lat, pyta po co przyszłam xD no to mówię - bezsenność, brak sił, brak apetytu. Wypytała mnie w godzinę o wszystko. Związki, praca itp. Powiedziała że jej to nie wygląda na depresję tylko jakieś stany lękowe xD. Spytałam czy powinnam brać jakieś leki a ona że musiałbym to przegadać ze specjalistą a doraźnie ziołowe
wykop +15
Dzień dobry, Wykop! (ツ)
Mamy dla Was kilka ciekawych informacji, a zaczynamy od tej, która na pewno Was zainteresuje – changelog Wykopu w końcu ma swoje dedykowane miejsce! To tutaj na bieżąco będą pojawiać się informacje o wprowadzonych zmianach, poprawkach i nowościach. Nie martwcie się jednak, większe podsumowania nadal będziemy publikować w tradycyjnej formie, więc śledźcie nasze wpisy! (ツ)
A teraz przechodzimy do konkretów – oto, co nowego znajdziecie na Wykopie!
Mamy dla Was kilka ciekawych informacji, a zaczynamy od tej, która na pewno Was zainteresuje – changelog Wykopu w końcu ma swoje dedykowane miejsce! To tutaj na bieżąco będą pojawiać się informacje o wprowadzonych zmianach, poprawkach i nowościach. Nie martwcie się jednak, większe podsumowania nadal będziemy publikować w tradycyjnej formie, więc śledźcie nasze wpisy! (ツ)
A teraz przechodzimy do konkretów – oto, co nowego znajdziecie na Wykopie!
Aktualnie mam kilka wersji CV zależne od docelowego stanowiska - wtedy są tam bardzo uszczegółowione projekty kluczowe dla tego stanowiska i tej technologii.
Myślałem żeby zrobić w końcu jedno większe które by się przedłużyło powiedzmy na pełne 2 strony, może zahaczy o trzecią jak będę miał pecha.
Dajcie tipa pls bo może niepotrzebnie się męczę z tym obcinaniem do jednej strony już któryś raz (╥﹏╥)
#pracbaza #korposwiat #programista15k
Czy CV na więcej niż jedną stronę jest OK dla osoby z wieloletnim expem?
w sumie moje ma, bardzo fajny bajer :D
CV na więcej niż jedną stronę - rak czy rigcz?
a pytanie w ankiecie to:
Czy CV na więcej niż jedną stronę jest OK dla osoby z wieloletnim
(o, w tym frameworku dużo robiłeś? Super, a do CV czemu nie wpisałes :< No akurat nie zgadłem że mają go u siebie, a frameworków w tych czasach mamy dziesiątki)
Oficjalnie mnie mdli jak widzę CV na 6 stron od kogoś kto dopiero skończył studia.
już się na to nadziałem kilka razy.
W ogłoszeniu masz przecież określone jakieś wymagania i cv konstruujesz pod nie. Chyba że firma sama nie wie, czego chce.
Wtedy życzę powodzenia ¯\_(ツ)_/¯
Pokrótce: cv ma wskazywać, dlaczego jesteś odpowiednim człowiekiem na dane stanowisko, a nie służyć do chwalenia
Ja w branży technicznej nie widuje CV krótszych niż 2 strony (od czasu do czasu kadry pytają