Aktywne Wpisy
Nooleus +207
Chłop się pierwszy raz całował w życiu i z kim i z innym chłopem :33333
Jerzy_Kudelski +486
#julka #pieknokobiet #pieklomezczyzn
Nic mnie tak nie #!$%@? jak baba oglądająca się ciągle za siebie, gapiąc się na mnie dając mi poczucie, że chce ją napaść i zgwałcić, a ja tylko chciałem wyskoczyć do żabki po 0.2 żubrówki, cole i orzechowe chrupki i spokojnie wrócić do domu.
Nic mnie tak nie #!$%@? jak baba oglądająca się ciągle za siebie, gapiąc się na mnie dając mi poczucie, że chce ją napaść i zgwałcić, a ja tylko chciałem wyskoczyć do żabki po 0.2 żubrówki, cole i orzechowe chrupki i spokojnie wrócić do domu.
Moja matka ma 60 lat i twierdzi, ze czegoś takiego jak w styczniu nie przeżyła nigdy, w nocy to myślała, że się udusi. Oficjalnie grypa, oboje się szczepią. Ojciec w grudniu to okaz zdrowia, jak mówił lekarzowi o tym, że po schodach nie ma siły wejść to pielęgniarka dodała, ze w tym wieku wszyscy mają problemy. Na szczęście prawie wszystko minęło i już są w 90% zdrowi. Matka ma kontakt z obcokrajowcami w pracy.
#swiat #wuhan #wirus #epidemia #2019ncov #polska #italia #wlochy #koronawirus
Możliwe że pierwsza fala przeszła już przez kraj.
Gdyby to była koronka na 100% dziadek też by się zaraził i ty też.
Napiszę o czymś innym. Dawno temu jedyny raz zaszczepiłem się na grypę. Po tym przeszedłem tak silną grypę jak nigdy wcześniej i nigdy później. Każdy z nas ma inny organizm, ale daje do myślenia.
Aha. Nie jestem antyszczepionkowcem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@washingtonplx: (ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง