Aktywne Wpisy
pozpozi +2
Szybkie pytanie do osób siedzących w #marketing
Przyjeżdża do mnie firma robiąca szkolenie "gratis". W jednym z wymogów by szkolenie było gratis jest "grupowe zdjęcie na tle ścianki z logiem firmy i jej sponsorów". Teraz tak, mieli mi tą ściankę dostarczyć "w najbliższym czasie", sęk w tym, że szkolenie jest jutro, a maila z prośbą o dane do wysyłki dostałem miesiąc temu xD Stosujecie takie klauzule w swoich firmach? Jeżeli
Przyjeżdża do mnie firma robiąca szkolenie "gratis". W jednym z wymogów by szkolenie było gratis jest "grupowe zdjęcie na tle ścianki z logiem firmy i jej sponsorów". Teraz tak, mieli mi tą ściankę dostarczyć "w najbliższym czasie", sęk w tym, że szkolenie jest jutro, a maila z prośbą o dane do wysyłki dostałem miesiąc temu xD Stosujecie takie klauzule w swoich firmach? Jeżeli
pieczarkowy +2
mam umowę wynajmu mieszkania na czas określony do końca sierpnia, której nie będę przedłużał. nie poinformowałem jeszcze właściciela o tym, że będziemy się wynosić, ale zgodnie z umową czas na to minął 30 dni przed jej końcem. różowa i znajomi mówią, że niewłaściwie się zachowałem nie dając znać o tym właścicielowi... a mnie irytuje to, że typ nie ogarnia nawet do kiedy ma umowę i co jest w jej zapisach. miał załatwić
W następnym tygodniu obóz sportowy.
Pierwsze spotkanie z klejem po miesiącu i już kawałek skóry z palca oderwał (obrazek) :<
A jak Wam tam idzie sportowe wykopki?
#sport #sportujzwykopem #handball #pilkareczna #szczypiorniak