Aktywne Wpisy
WielkiNos +257
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +652
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
Pierwszy:
Kod: 9TB-YFY-8MF
Opis: Króciutki poziom z chwytakami, starałem się dać sobie limit godziny na zrobienie go, więc ani nie jest za piękny ani za długi, za to myślę że odpowiednio wyważony jeśli chodzi o trudność :)
Clear rate: 6.45% (2/31)
Drugi:
Kod: 3G8-QP0-21G
Opis: Jeszcze krótszy poziom, mieszczący się dosłownie na jednym ekranie :) Meta jest baaaardzo blisko, ale czy droga na pewno jest prosta? Troll level - piszę od razu, bo niektórzy nie lubią.
Clear rate: świeżo dodany, ale już 1/7, więc jest do przejścia ;)
#supermariomaker2 #nintendoswitch
Standardowo wołam też ekipę, która do tej pory udzielała się pod moimi wpisami (jak nie chcecie być wołani to napiszcie, więcej nie będę wołał)
@OmarBongo @KosmatyBarszcz @wanar @AdrianJ
Podróże w czasie rzeczywiście są łatwe, robiłeś też czerwone monetki? Prawdopodobnie będę usuwał ten poziom i dodam trochę więcej przeciwników, może też trochę go wydłużę.
A chwytaki tak jak mówiłem, robiłem max godzinkę ten poziom, wiec
Nie ogarniam tego, co ludziom się w SMM2 podoba w poziomach chyba.