Aktywne Wpisy
piotr_p0lak +49
#nieruchomosci #warszawa #mieszkanie #pieniadze #inwestowanie #kredyt
Całe życie wychowałem się na wsi, rodzice którzy bogaci nie byli zbudowali duży dom, podwórko mam duże że można w piłkę jak na boisku grać. Nie rozumiem dlaczego polactwo tak bardzo zabiją się o te klitki dwupokojowe za 800 tys. Za taką cenę na wsi można zbudować ogromną chałupę.
Do pracy można dojeżdżać pociągiem lub samochodem. Zniósłbym dojazd 1-2h dziennie do pracy z wypisdowia do miasta,
Całe życie wychowałem się na wsi, rodzice którzy bogaci nie byli zbudowali duży dom, podwórko mam duże że można w piłkę jak na boisku grać. Nie rozumiem dlaczego polactwo tak bardzo zabiją się o te klitki dwupokojowe za 800 tys. Za taką cenę na wsi można zbudować ogromną chałupę.
Do pracy można dojeżdżać pociągiem lub samochodem. Zniósłbym dojazd 1-2h dziennie do pracy z wypisdowia do miasta,
lubiepicherbatke +52
#!$%@? widzowie
#uwaga #oszukujo #tmobile #pytanie
Najlepsze #!$%@? jest to ze pare miesięcy temu naliczyli mi po 35zl chyba przez dwa miechy (jakos to wyklocilem ze mi to skorygowali) bo tez w jakies gówno sie zasubskrybowalo. Kazalem im wyłączyć uslugi premium. A dzisiaj mi powiedzieli ze no mam wyłączone, ale od 35zl, a teraz sie włączyła za mniej :o. Kazalem teraz ustawić 0zl