Aktywne Wpisy
krucjan +18
Czasem se myślę, że to w sumie jest p----------e, że udało mi się dojść do zżerania takich porcji, a jak sobie myślę, że są jeszcze zawodnicy, co potrafią zjeść 2x tyle jeszcze to w ogóle mózg staje. Nie wyobrażam sobie, że kiedyś będę w stanie osiągnąć taki poziom, ale z drugiej strony rok temu też sobie nie wyobrażałem, że dzisiaj będę w stanie zjeść tyle co zjadam. Czas pokaże.
#jedzzkrucjanem
#jedzzkrucjanem
Ciekawe czy ma BT i wifi
#kononowicz #patostreamy
Temu staremu foliarzowi to musi się łeb gotować w trakcie tej epidemi. Żydzi, spisek, kosmici, ruscy, zacham. Ciekawe kogo uważa za winnego wirusa xD
Oraz tłumu normictwa nowoszkolnych: "Paweu jesteś taki dobry, że im pomagasz, oni som tacy biedni"
z pluskwiarzami za daleko nie zajedziesz
masz, jeszcze żywego, Knura - legendę internetu - i nie potrafisz tego artystycznie ogarnąć ??!!!
@Nizarlak_Horoszczanski: żaden ze mnie redaktor, ja jestem tylko obserwatorem, zadawanie się z knurem i ćpunem wiadomo czym się kończy. Co najwyżej mogę iść do lasu i nagrać jak nastąpi nitrotrip. Ogólnie wole janka i rodzine łosiów. Pozdro
PS a nie możesz jakiegoś okuratnego redaktora (najlepiej, żeby to była kobieta) znaleść ..
Tak, kobiecy redaktor na Szkolną. Proponuję tą wyrwipapierośnice z filmików łosia ("ale dej no papierosa")