Aktywne Wpisy

WielkiNos +320
Lubicie jesc mięso i robić grilla? To znaczy, że utknęliście w średniowieczu - tak twierdzi Natalia Przybysz, która usunęła kiedyś ciążę gdyż miała za małe mieszkanie.
#polska #ojkofobia #bekazwegetarian #celebrytki #niepopularnaopinia
#polska #ojkofobia #bekazwegetarian #celebrytki #niepopularnaopinia

p0melo +476
Rząd testuje centralny system do umawiania wizyt do lekarza na NFZ. Trzymanie terminów dla znajomych, wpychanie rodziny przed kolejką po wdrożeniu tej aplikacji może być utrudnione.
Twórcy aplikacji mają największe obawy związane z tym że przychodnie nie będą chciały udostępniać prawdziwego grafiku bo.... lekarze którzy powinni być w szpitalu, robią overemployment i siedzą w prywatniej przychodni, a hajs pobierają jakby byli zatrudnieni na pełen etat, a do publicznej placówki przychodzą na 2
Twórcy aplikacji mają największe obawy związane z tym że przychodnie nie będą chciały udostępniać prawdziwego grafiku bo.... lekarze którzy powinni być w szpitalu, robią overemployment i siedzą w prywatniej przychodni, a hajs pobierają jakby byli zatrudnieni na pełen etat, a do publicznej placówki przychodzą na 2
źródło: Image
Pobierz

Chciałam sobie przypomnieć tą kultową gierkę i wpadłam w szał CC żeby gra nie wyglądała jak ziemniak xD
Chciałam zapytać jakiegoś specjalistę o mergowanie plików, programy typu CC Magic, S3PE I extractor. I czego nie można łączyć? Czego używacie?
Wiem już, że blaty kuchenne muszą być w w sims3packach bo się psują, oraz, że światy trzeba instalować launcherem.
A jak z farbami terenu, wzorami itp.? I czy ktoś się bawił może w "create the world"?
#simsy #thesims #sims3 #gry #pytanie
Są też mody które ułatwiają rozgrywkę, na przykład nie trzeba już wpisywać kodów tylko w grze się ma menu i można wszystko zmieniać, edytować simy, związki, pracę, kasę, włączać move
No nic, dzięki za odpowiedź, będę ekspertować.
https://lilahsims.tumblr.com/post/143217636286/how-to-merge-cc-for-the-sims-3
Na yt też są jak wpiszesz "how to merge Sims 3
karta graficzna: gforce gtx 970, 16 GB ramu (ale to nie takie ważne bo simy chyba używają max 4), a i co najważniejsze grę mam na dysku ssd. To podobno robi mega różnice, bo na dysku hdd się wczytuje podobno dużo dłużej.