Aktywne Wpisy
ziko100 +40
#mecz Dlaczego polska piłka jest c-----a? Bo tacy ludzie selekcjonuja u nas pewnie młodzież w wieku 13-14 lat. Messi za drobny i wolno biega? Panie tu trzeba byczka który umie przepchnąć a nie krasnali ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nawet nie umi powalczyć o górna piłkę gówniarz chyba mu w domu jeść nie dają. Weź tego sebe 190 cm wzrostu któremu pilka ucieka
zielonykszak +15
stug vs 17 funtówa
#upc
1. Wifi/kabel
2. Zgłaszałeś na infolinię
3. Jakie gry?
4. Cały czas jest problem czy tylko w "rush-hours" (18-22)
5. YT i Facebook
Jak internet jest nie na Ciebie, to słaba sprawa, ale jak znasz ID klienta to możesz chyba zgłaszać że działa źle.
Co do 3. to jeszcze bardziej wskazuje na to że pewnie coś blisko Ciebie jest nie tak ( może być problem przed modemem, albo
W pracy też diagnozuję routery i problemy z sieciówkami, więc mi wyjaśniać nic nie trzeba, mam do tego mostkowanie zrobione na swój router i do niego jest wszystko ok, cała upc siada.
Nie mogę zgłaszać bez ID.
Powinieneś postarać się to zgłosić, a to co możesz sam zrobić, to sprawdź czy kable są dobrze podokręcane i czy końcówka się nie uluzowała, Próbuj na czacie na facebooku, może Ci się uda coś dowiedzieć jak podasz MAC modemu (jest na naklejce) i adres instalacji. Oczywiście jeśli nie
@Straszy: Ej, ale w górę sieci to jeszcze trochę miejsca zostało :) Chociaż ten koronawirus daje się we znaki każdemu operatoraowi chyba :)
Jak jest na całym budynku/osiedlu, to też powinien się pojawić technik na budnyku/osiedlu i to ogarnąć ( ale im większy zasięg takiego problemu tym dłużej to może trwać ).
Ale jak w sygnałach wyszło OK, to sprawdź swój sprzęt bo może on coś knoci
Komentarz usunięty przez autora