Wpis z mikrobloga

Z okazji 100 wpisu na mikroblogu ogłaszam konkurs. Adresowany głównie do osób obserwujących mnie (z jakiegoś powodu to robią), jednak udział wziąć może każdy (o ile nie jest zielony bądź platynowy - chodzi o kolor nicka oczywiście). #konkursmikroblogowy polegać będzie na wymyśleniu alternatywnej (głównie łatwej to wymówienia) nazwy mojego konta - gdyż l-_-l nie jest słowem, a zwracano się do mnie (jak jeszcze działał UrT i wchodziłem na TS) różnie. Postanowiłem tę sprawę jakoś uporządkować i najlepszym sposobem jest oddanie głosu społeczności.

Należy wykazać się inwencją, zachować dobry smak i kulturę. Jury (ja) wybierze najlepszą jej (moim) zdaniem propozycję, a autora nagrodzi "wieczną sławą" poprzez stosowanie tej propozycji w życiu codziennym oraz czymś słodkim.

Regulamin znajduje się tutaj (<- tam też), odpowiedzi należy umieszczać jako odpowiedź do TEGO wpisu, bez żadnych komentarzy ani nic. Do komentowania służyć będzie wpis umieszczony za chwilę - do znalezienia przez #konkursmikroblogowy.

(Gorszego czasu sobie wybrać nie mogłem - plusy i te chanowe obrazki...)
  • 29