@trueTesto: premier powinien jakimś dekretem zakazać takich #!$%@? kanałów na YT a nie tam występować... Kiedyś żeśmy chociaż mieli KRRiT, teraz każdy jeden Zięba albo inny dynamiczny Kamilek może se kanał na YT założyć ( ͡°ʖ̯͡°)
@trueTesto: no i co w tym złego? Gość ma duże zasięgu i do dużej ilości młodych osób może dotrzeć ten film. Masz 2iq, ze takich prostych rzeczy nie rozumiesz amebo?
@trueTesto: No i co w tym jest złego? To jest akurat zajebisty pomysł, żeby przekazać świeże informacje do dzieci. Wątpię, że małe obsrańce śledzą obecne wydarzenia, a tak to w ten sposób może będą bardziej świadomi.
@trueTesto: rak, ale ma 4 miliony subskrypcji. Pewnie wszyscy to dzieciaki, więc to jest dobry pomysł, że Vateusz mówi o tym. Pełno fejków w internecie, według mnie to dobry ruch i jestem zaskoczony, że ktoś u nich na to wpadł.
Jak to jest, że mieszkam kilkaset metrów od policji, impreza nade mną na całego, dzwoniłam godzinę temu i dalej nie przyjechali ( ͡°ʖ̯͡°) #zalesie #polska
Pojawia się w Polsce 3/10 murzyn.Co na to Polka? "Zakochałam się" "potrzebuje te geny" "czemu nie ma więcej takich w Polsce". #p0lka #blackpill #logikarozowychpaskow
#bekazpisu #koronawirus #polityka
@trueTesto: hmm może dla tego, że go oglądają i ma najwięcej subów Polskim na yt?
Komentarz usunięty przez autora
https://youtu.be/5jwczEC5iPc
XDDDDD