Puławy. Jedna z knajp oferuje pomoc szpitalowi zakaźnemu i proponuję ciepłe posiłki. Prawdopodobnie schodzą z zakupionego towaru i zamiast marnować to pomogą lekarzom czy pielęgniarkom. Super gest... I wtedy wchodzi on, cały na #!$%@?. Wice statorsta oczywiście z ramienia PiSu (-‸ლ) #koronawirus #bekazpisu #polityka
mam nadzieję, że nastaną czasy, gdzie za takie wysrywy będą spadać z rowerka z automatu
Żeby do tego dochodziło musielibyśmy być dojrzałą demokracją, a jesteśmy tylko stopień w rozwoju nad afrykańskimi bantustanami z tą różnicą, że nie mamy dostępu do chińskich kałachów żeby się nawzajem powystrzelać.
#koronawirus #bekazpisu #polityka
Komentarz usunięty przez moderatora
Żeby do tego dochodziło musielibyśmy być dojrzałą demokracją, a jesteśmy tylko stopień w rozwoju nad afrykańskimi bantustanami z tą różnicą, że nie mamy dostępu do chińskich kałachów żeby się nawzajem powystrzelać.
polityk od 7 boleści: tO rUsKa pRoWoKaCJa
@oporopowrotnik91: A ja mam nadzieję, że nie, bo wtedy oznaczałoby to automatyczną cenzurę.
Cicho, bo zaraz będziesz pisowskim trollem.
Niewiele wyżej był niedawno screen sugerujący, że radny PiS przebrał się za ratownika. 300 plusików kretynów z discorda.
Oczywiście okazało się, że gość jest... radnym PiS i lekarzem w zespole ratunkowym.