Aktywne Wpisy
ciesIak +9
K---a mam 33 lata i nie mam nawet #prawojazdy
Chodziłem na kurs jak miałem 27 i oczywiście z------m, myślicie że warto wrócić? Bo źle się z tym czuje że nie mam.
#pytanie #wychodzimyzprzegrywu #przegrywpo30tce #kiciochpyta
Chodziłem na kurs jak miałem 27 i oczywiście z------m, myślicie że warto wrócić? Bo źle się z tym czuje że nie mam.
#pytanie #wychodzimyzprzegrywu #przegrywpo30tce #kiciochpyta
rtone +147
Drodzy Wykopowicze,
w odpowiedzi na Wasze liczne pytania udostępniamy listę słów, które obecnie są domyślnie ukrywane na Wykopie.
Dobór słów na tej liście nie jest przypadkowy. Czerpiemy je z wypracowanych standardów, stosowanych m.in. przez Króla Szczurów w ich ocenie treści. Jednocześnie, jest to pierwsza wersja tej listy i zakładamy, że będzie ona rozwijana (zarówno dodawanie nowych słów, jak i usuwanie tych, które okażą się nietrafione).
Nadrzędnym
w odpowiedzi na Wasze liczne pytania udostępniamy listę słów, które obecnie są domyślnie ukrywane na Wykopie.
Dobór słów na tej liście nie jest przypadkowy. Czerpiemy je z wypracowanych standardów, stosowanych m.in. przez Króla Szczurów w ich ocenie treści. Jednocześnie, jest to pierwsza wersja tej listy i zakładamy, że będzie ona rozwijana (zarówno dodawanie nowych słów, jak i usuwanie tych, które okażą się nietrafione).
Nadrzędnym
Wiec albo tam zostan, albo se doplac do powrotu i siedz na dupie 14 dni z dala od ludzi. Mam nadzieje ze wakacje byly udane.
@matszelm: Ja zrezygnowałem z dużo droższego wyjazdu na filipiny przez chiny i Hongkong a ty nie mogłeś z walencji? no cóż...
Jedyne co zgadzam się, to to, że Nowogrodzka może kazać odbyć kwarantannę, ale wykopków jak zwykle d--a piecze bo państwo kogoś wyruchało jak to ma w zwyczaju, ale, że to nie ich to schadenfreude
Widzę znalazłeś sobie osobę na podobnym poziomie intelektualnym do rozmowy tutaj xd k-----i to są takie płaczki, które oczekują że rząd będzie was leciał ratować za pieniądze podatników bo wierzycie że się k---a uda wyjechać i nie będzie konsekwencji. Żałośni jesteście, Ciebie matszelm usadza na kwarantannę i będziesz sobie siedział, ale durny jesteś jak uważasz, że to jest złe. Więc sklej i sobie wracaj jakoś, ale najlepiej
@bedist: No od jak dawna? Zakładając, że gość wyjechał tydzień temu mieli w ES 100-200 przypadków, jeśli dwa tygodnie to <30-40. Myślisz że MSZ miał jakiekolwiek informacje dla podróżnych? Pff
@mikau @matszelm : Jak ja się cieszę, że nie mieszkam już parę lat w kraju takich dzbanów.