Mirki, z racji swojej pracy, robiłem ostatnio trochę na szpitalach we wrocku. Pojawiło się tam info w kilku miejscach i od kilu różnych ludzi z obsługi, że planują jakąś ciekawą akcję z zamykaniem Wrocka od poniedziałku, bo sporo przypadków tam już mają. Ktoś coś w temacie? Bo miałem trochę bardziej legitne źródło informacji jak kobieta kobiecie przez telefon w lidlu, ale jednak ciągle wydaje mi się, że mogą jedynie postawić termometry na wyjazdówkach.
@Kulek1981: @dad1111: kolega kolegi z terytorialsów mówił mu, że coś szykują na poniedziałek (w-wa). Ale zabawa w głuchy telefon ma to do siebie, że to nie jest dobre źródło informacji
@Shagot: Czemu? Termometry na rogatkach to spoko pomysł i powinny być w całym kraju. @Viking-: Akurat dzisiaj to nie bait, chyba że ja złapałem zarzutkę w szpitalu ¯\_(ツ)_/¯
@Kulek1981Andrzej Duda zwrócił też uwagę, że w związku z rozprzestrzenianiem się koronawirusa pojawiają się różne plotki. – Dzisiaj słyszę plotkę o tym, że ma być wprowadzony stan wyjątkowy. Proszę państwa, nie ma w tej chwili takiego wniosku ze strony Rady Ministrów. W tym momencie nie jest to w ogóle na etapie rozważania – oświadczył Prezydent.źródło
Ktoś coś w temacie? Bo miałem trochę bardziej legitne źródło informacji jak kobieta kobiecie przez telefon w lidlu, ale jednak ciągle wydaje mi się, że mogą jedynie postawić termometry na wyjazdówkach.
#coronavirus #wroclaw #coronachan #kwarantanna