Aktywne Wpisy
Madin5 +417
Mirki Mirabelki, inba.
Tl;dr Warszawa rondo ONZ agresywne psy mnie pogryzły, a właściciel psów pobił przypadkową kobietę przechodnia, ktoś może zna tą kobietę albo ma nagrania bo ktoś nagrywał.
Wracając dziś z różową po drodze zobaczyliśmy typa z 2 psami, które zaatakowały innego psa oraz kobietę. Nie byli w stanie oddzielić psów, a typ w pewnym momencie zaczął OKŁADAĆ PIĘŚCIAMI PO TWARZY TĄ KOBIETĘ, nie jakieś cepy na oślep tylko proste bomby
Tl;dr Warszawa rondo ONZ agresywne psy mnie pogryzły, a właściciel psów pobił przypadkową kobietę przechodnia, ktoś może zna tą kobietę albo ma nagrania bo ktoś nagrywał.
Wracając dziś z różową po drodze zobaczyliśmy typa z 2 psami, które zaatakowały innego psa oraz kobietę. Nie byli w stanie oddzielić psów, a typ w pewnym momencie zaczął OKŁADAĆ PIĘŚCIAMI PO TWARZY TĄ KOBIETĘ, nie jakieś cepy na oślep tylko proste bomby
MackaCthulhu +25
Polacy to są jednak cymbały czasem. Mój kumpel jest z Białorusi, ma kartę Polaka (czyli ma korzenie polskie) i stara się o obywatelstwo, mieszka u nas już jakieś 6-7 lat, pracuje, organizuje akcje pomocowe dla żołnierzy na Ukrainie, jak były protesty prodemokratyczne na Białorusi to pojechał tam też protestować, no ogólnie #!$%@? Łukaszenkę i Putina po całości. Od czasu początku wojny na Ukrainie, już kilka razy został napadnięty na ulicy po usłyszeniu
#heheszki #koronawirus
Ciebie już dawno powinni #!$%@?ć i przestać łożyć kasę na nieroba ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W wojsku i policji większość to pewno też spermiarze.
jak to dobrze, że w końcu się na coś przydasz ;)
Weż daj mu spokój to jeden z nich xD
Skomentowałem jakiś głupi wysryw przegrywa jakiegoś pisząc ogolnie, ze na tym tagu są idioci (na przegrywie) a ten znikąd mi piszę, że mi matkę rucha ( ͡° ͜ʖ ͡°) uraziło go chyba coś