Aktywne Wpisy
Linnior88 +21
Czy facetom siedzenie na kiblu sprawia jakąś analna przyjemnosc ? Czy wy czujecie rozkosz oddając stolca ? Przysięgam że połowa facetów jakich znam potrafi siedzieć z godzinę na tronie , co można tyle robić w kiblu ? Czy wy się odurzacie tymi zapachami czy co ?
423frewq4f23 +12
@NashBridges te powerline wydają się idealne żeby nie kuć ścian. Nie znam się więc pytam co z nimi nie tak że lepiej ich nie instalować? Sieć internetowa po sieci elektrycznej brzmi dobrze.
Wiesz że powerline działa tylko w obrębie fazy do której jest podpięty adapter? Masz 3 fazy podpięte do chaty czy tylko jedną?
Wygrzebany artykuł na ten temat: https://pclab.pl/art77930.html
Generalnie temat też śliski z tego względu że jak to dom jednorodzinny to sieć na powerline będzie tak bezpieczna jak urządzenia na które się zdecydujesz. Taka sieć może być widoczna poza obszar budynku (w końcu kilka domów masz podpiętych do tej samej
@NashBridges Czy instalacja jest dobrej jakości to ciężko powiedzieć bo nie wiem jak się definiuje "dobra jakość" w elektryce. Dom 20 lat. Przewody miedziane. Ten powerline zachęca mnie o jeśli dobrze zrozumiałem to co do tej pory czytałem na ten temat to jestem w stanie skonfigurować cały
Chociażby Ubiquity ma testowe narzędzie do planowania w oparciu o rozwiązania Ubiquity (z rozmieszczaniem na planie budynku który trzeba wrysować)
Możesz ustawić jedną sieć i klient podłączy się do najmocniejszego APeka, ale czy będzie się później przełączał to już bardziej skomplikowana sprawa
W sumie wifi do niczego innego się nie nadaje ( ͡º ͜ʖ͡º)