Aktywne Wpisy
mistejk +264
OCIEBATON +134
Kolejny raz to powtórzę
Mi życie #!$%@?ł dług rzędu 40 tysięcy złotych
A codziennie okazuje się, że takimi pieniędzmi to się pisowcy podcierali....
Niepojęte jest to dla mnie
Powinni takich wieszać publicznie aby już nigdy nikt nie pomyślał o zakładaniu zorganizowanej grupy przestępczej
#sejm #polityka #zalesie
Mi życie #!$%@?ł dług rzędu 40 tysięcy złotych
A codziennie okazuje się, że takimi pieniędzmi to się pisowcy podcierali....
Niepojęte jest to dla mnie
Powinni takich wieszać publicznie aby już nigdy nikt nie pomyślał o zakładaniu zorganizowanej grupy przestępczej
#sejm #polityka #zalesie
#2019ncov #koronawirus
@Mathas:
A kogo to interesuje? To już problem skazanego. Zawsze można mu zająć majątek.
Mieszkanie nie należy do banku. Raczej mało kto ma w Polsce mieszkanie w leasingu.
@Krupier: hipoteka to rodzaj leasingu
Nie powielaj mitów bo mi się już setny raz nie chce tego ludziom tłumaczyć.
Nie powielaj mitów bo mi się już setny raz nie chce tego ludziom tłumaczyć.
@Krupier: jest kredytobiorcy dopóki płaci raty czyli defakto nie jest jego dopóki nie spłaci wszystkich
Nie powielaj wprowadzających w błąd mitów bo jak widać nie masz wiedzy w tym temacie.
P.S. Zagadka dla ciebie. Kupiłem mieszkanie za gotówkę. Później kupiłem drugie na kredyt pod hipotekę pierwszego. Kto jest właścicielem obu mieszkań?
Niektorzy maja problem z rozumieniem znaczenia wlasnosc.
@piter259:
#!$%@?. Ja rozumiem, że można nie mieć wiedzy na jakiś temat, to nic wstydliwego. Ale jak ktoś ci tłumaczy, że nie masz racji to miej jaja i przyjmij na klatę to,
Otóż nikt w Polsce nie zapłaci 100 tys grzywny. Prawie nikogo na to nie stać. A ta ekstremalnie nieliczna grupa, którą byłoby stać, wymiga się z tego bez problemu w państwie z kartonu.
Już 10 tys byłoby niemal nieściągalne.
A co powstrzymałoby Polaków przed uciekaniem ze szpitala? Pewnie przede wszystkim to, gdyby w tych szpitalach dało się jakoś wytrzymać.
Co ci da przyjście jednego pracownika jak za chwilę cała załoga będzie zarażona i firma do zamknięcia.