Aktywne Wpisy
Patryk4 +1
Jak wygląda typowy dzień w pracy programisty? Co KONKRETNIE robicie? Wszędzie widzę mnóstwo wpisów, że typu: rozwiązuje taski, zajmuje się projektem, wykonuje calle, czytam dokumentacje itd. Według google: "Typowy dzień programisty rozpoczyna się od ustalenia priorytetów oraz wyznaczeniu celów niezbędnych do realizacji danego zadania.". A ja bym chciał poznać konkretnie co robicie w pracy? Mógłby ktoś opisać swój dzień? Tak jak na studiach masz polecenie "Napisz prosty kalkulator w języku c++", to
raszko754 +4
Mirki mam taki sprytny plan aby Nikita zeszła w cień. Medusa wrócił do streamowania i już robi po 6k widzów to będę #!$%@?ł randomowe shoty z losowych kont na Tik Toka tyle że będą miały kobiece nicki np. Zugajka00, Martynka17, ZosiaMruczek, Pamiętam jak pół roku temu cały Tik Tok był nim zawalony. Łapcie randomowe przykłady. Juleczki się posrają nową aktoreczką. #grasz?
#danielmagical #famemma #medusa
#danielmagical #famemma #medusa
@Domciu
#wroclaw
XDDDDDDDDDDDD
Z tych miejsc to też beka wiadomo.
@Wychwalany: Rozumiem, że to jest zgodnie z przepisami ale mogliby wziąć PODUMAĆ i jednak coś w nich zmienić bo nikt mi nie powie, że nie lepiej machnąć tutaj normalne mieszkania. Byłoby lepiej dla wszystkich.
@Domciu: 16 RIP będzie.
Coś czuję, że za parę lat te gównomieszkania to będzie kolejne AmberGold. Panie miała być gwarancja 7% zysku w skali roku a tu nie mogę wynająć bo więcej mieszkań niż chętnych.
1. Wprowadzenie podatku katastralnego (0% dla pierwszej, 5% dla drugiej, 10% dla trzeciej posiadanej nieruchomosci) - ma to na celu utemperowanie kasty januszy rentierów posiadających kilkanaście mieszkań na wynajem
2. Zakaz najmu krótkoterminowego dla turystów - powinni oni mieszkać w hotelach które zostały stworzone do tego celu
3. Podwyższenie stóp procentowych po poziomu gwarantującego zysk z lokal lepszy niż inflacja - nie może być tak że janusz woli kupić mieszkanie
No nie podumali
@mroz3: Jest i on ;)
Taaak znam mądrości naszego wielkiego Wykopka.
Na tym terenie, o którym mowa to spokojnie można by
@Darth_Gohan: ja wolę biura, w tym miescie ciężko o biuro dla małej firmy. Wszystko pod korporacje robione
Ostatnio widziałem takie mikroapartamenty 20m na legnickiej z opisem, że idealne dla pracowników pobliskich korporacji. No po prostu ostateczna definicja korpośmiecia xD
20m to i tak już luksus. Niektóre mają 12m i to te na Dyrekcyjnej. To już taka typowa klitka :d
NO i 3 linie faktycznie mogą się pojawić tylko co wtedy z przepustowością Hubskiej oraz okolicy Dworca? Może być za gęsto.
@Wychwalany: Nie do końca się zgodzę. W mieście jest bardzo dużo biur dla korporacji to fakt, ale te firmy też się rozrosły
takie lokale gdy sie pojawiaja na rynku do wynajecia, np w starych kamienicach, znikaja bardzo szybko. Ceny nawet 70zł/m2
Tylko ta inwestycja akurat pewnie znowu nie przyniesie takich możliwości.
@Darth_Gohan: Jeśli to faktycznie pod AirBNB to supcio, AirBNB powinno być możliwe wyłącznie w osobnych, specjalnie przeznaczonych w tym celu budynkach.