Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Mireczki, mam, od ponad roku, numer w plusie (plusz) niestety tragedia jeśli chodzi o internet. W trasie jak zgubię zasięg to już mi nie połączy się po odzyskaniu zasięgu, często yanosik nie może się połączyć. To samo w budynkach, często nie mam neta, mimo, że jestem w dużym mieście. Wcześniej miałem w play i nie było problemu.
Telefon to xiaomi redmi 5x. Czy da się coś z tym zrobić? Może jakaś apka do diagnostyki łącza? Może to siajomi nie tak działa?
#gsm #android #xiaomi
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Imputator dziwne, bo miałem kiedyś problemy z tmobile w centrum średniego miasta na parterze mieszkałem i trzeba było wychodzić przed klatkę (300m od urzędu miasta, paranoja) a obecnie Mi9TPro używam , dual SIM siedzi Plusza mam w abonamencie od chyba dwóch lat już i zupełnie nie narzekam, najlepsze , że w pracy siedzę w lekkim podpiwniczeniu (też centrum miasta średniego) i gdy inni tracą zasięg nie mają neta w innych sieciach
  • Odpowiedz
@Imputator może egzemplarz felerny, niekoniecznie model. Szukałeś takiego wątku na forum MIUI lub xiaomi? Lub ogólnie po forach anglojęzycznych gdzieś ? Lub yt ? Może problem już znany i ktoś coś wynalazł ?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@snwptest: pogrzebie jeszcze, ale wcześniej w play nie było problemów, dziwi mnie to przełączanie pomiędzy bts, moze któraś aktualizacja miui. Pytam tutaj, bo może ktoś podzieli się opinią o operatorach
  • Odpowiedz