Aktywne Wpisy
WielkiNos +233
LuckyStrike +21
Wyraźnie napisałem tam: " Nie zapraszam do dyskusji".
Nie minęła nawet godzina i ukazało się ponad 100 komentarzy z kwikiem rozhisteryzowanych półgłówków. Nikt nie potrafi tak celnie jak JA uderzyć w czułe struny motłochu!
Wszystkich zainteresowanych chińska motoryzacją, fabrykami i życiem w Chinach zapraszam na mój kanał YouTube
Na zdjęciu mój LEAPMOTOR C01 o którego wykopki się zesrały z zazdrości xD
#thebestofmirko #motoryzacja #bekazpodludzi
Nie minęła nawet godzina i ukazało się ponad 100 komentarzy z kwikiem rozhisteryzowanych półgłówków. Nikt nie potrafi tak celnie jak JA uderzyć w czułe struny motłochu!
Wszystkich zainteresowanych chińska motoryzacją, fabrykami i życiem w Chinach zapraszam na mój kanał YouTube
Na zdjęciu mój LEAPMOTOR C01 o którego wykopki się zesrały z zazdrości xD
#thebestofmirko #motoryzacja #bekazpodludzi
Potrzebuje pomocy odnośnie wyboru laptopa.
Przeznaczenie:
-pisanie magisterki, notowanie na wykładach, ogólna nauka
- oglądanie filmów netflix, youtube etc.
-możliwe w przyszłości granie w gry raczej o niskich wymaganiach np. Lol lub h3
Na ten czas na oku mam 1 laptopa, jest nim laptop legion lenovo y540 z kartą graficzna 1660 ti i i7 prockiem.
https://www.x-kom.pl/p/507219-notebook-laptop-15-6-lenovo-legion-y540-15-i7-9750h-16gb-960-win10x-gtx1660ti.html
Lub
https://www.x-kom.pl/p/538333-notebook-laptop-15-6-lenovo-legion-y540-15-i5-9300h-16gb-960-win10x-gtx1650.html
Przeglądałem listy #pustulkowelaptopy i tu rodzi się moje pytanie. Czy jest sens wykładać ponad 5k by w przyszłości pograć sobie w jakieś gierki? Cenie sobię funkcjonalność i w miarę uniwersalność sprzetu, czym wg. mnie raczej jest ten laptop :P Czy lepiej kupić coś "gorszego" i zaoszczędzić trochę grosza. Na pół eoku wyjeżdzam i bede tylko weekendami takze jakas lepsza bateria rowniez mile widziana.
#laptopy #laptop #szukamlaptopa
Lepiej się sprawdzą Ultrabooki 14 calowe do mobilności. W domu zawsze możesz podpiąć laptop do jakiegoś większego monitora po HDMI.
Do LOL, H3 w zupełności starczy coś z Ryzen 3500U - takie będą najtańsze. Teraz jest Lenovo Ideapad S340 na promocji w Euro za 1900 zł - kilka sztuk.
W stosunku do Huawei Matebook D14
Nowsze Heroes 3 dostosowuje rozdzielczość do twojego monitora, czy samemu można wybrać?
Jeśli nie, to możesz zmniejszyć rozdzielczość twojego laptopa na 960x540, by wszystko było większe w grze. A skalowanie całkowite wyświetli kwadratowe ostre piksele 2 na 2.