Aktywne Wpisy
ZnUrtem +15
#perfumy
Następuje próba rozebrania Creed Aventus z baniaka o nowej pojemności 490 ml (dotychczas 500 ml). Być może ze zmianą litrażu poszła zmiana formuły i poprawiły się parametry? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) ¯\(ツ)/¯
Potrzeba chętnych na min. 400 ml i zamawiam wiaderko w StylSopot. Z racji sporej ilości soku odlewam od min. 10 ml co by mieć mniej roboty. Aha, prośba o przemyślane i wiążące deklaracje bo do "zamrożenia" jest 3,5 k.
Umownie zbieram chętnych do wtorku - jeśli się nie uda #rozbiorka należy uznać za anulowaną :(
Creed Aventus w
Następuje próba rozebrania Creed Aventus z baniaka o nowej pojemności 490 ml (dotychczas 500 ml). Być może ze zmianą litrażu poszła zmiana formuły i poprawiły się parametry? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) ¯\(ツ)/¯
Potrzeba chętnych na min. 400 ml i zamawiam wiaderko w StylSopot. Z racji sporej ilości soku odlewam od min. 10 ml co by mieć mniej roboty. Aha, prośba o przemyślane i wiążące deklaracje bo do "zamrożenia" jest 3,5 k.
Umownie zbieram chętnych do wtorku - jeśli się nie uda #rozbiorka należy uznać za anulowaną :(
Creed Aventus w
Nighthuntero +392
Dzień dobry,
Mam problem z którym nie mogę sobie poradzić i chciałem zapytać gdzie dalej z tym udeżyć.
Pracuję w korporacji, niedawno awansowałem i wtedy rozpoczęły się moje problemy.
Dolegają mi jakieś dziwne ataki paniki. W biurowej kuchni, gdy ktoś jest w niej oprócz mnie, nie jestem w stanie nasypać cukru do herbaty, bo tak latają mi ręce.
Robi mi się słabo, czuję, że się przewrócę. Aktualnie boję się wejść do kuchni, żeby znowu mi się go nie przydazylo.
W palarni bałem się podejść do popielniczki, żeby nie zaczęły mi latać ręce.
Coraz szczęściem miewam napady lęku.
Psycholog? Psychiatra?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Pozdrawiam cieplutko i trzymam kciuki, bo ataki paniki to nic fajnego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Pietra6
Koniecznie psychoterapeuta, NIE psycholog. Potem ludzie chodzą po psychologach w takich sytuacjach i narzekają, że to bez sensu.