Wpis z mikrobloga

- Liczyłem, że będę mógł się nim zająć – przyznał się Tar'vrven'heq Mistrzowi Stahowi – chciałem osobiście go wytropić i schwytać. Jeżeli jednak Rada potrzebuje mnie gdzie indziej, będę tam. Mam tylko nadzieję że mimo niechęci do Republiki władze tej planety nie zaniedbają tej kwestii i będą dobrze kontrolować lądowiska i pasażerów statków interplanternych. W końcu to terrorysta który chciał nieść śmierć niewinnym ludziom. Nie wiadomo czy nie będzie się chciał zemścić na tutejszej ludności, okrucieństwo i bezwzględność najemników nie zna granic.
- Trzeba to przedstawić tutejszym władzą i porozwieszać plakaty po mieście, zwłaszcza przy lądowiskach i hangarach – odparł Mistrz Stah Schek – a co do portretu pamięciowego, to jesteś pewien że tak właśnie wyglądał?
- Jeszcze jak, patrzyłem mu w twarz z bliska! – odparł potężny Besalisk spoglądając jeszcze raz na obwieszczenie z odwzorowanym wizerunkiem najemnika.

POSZUKIWANY

TEN NIEBEZPIECZNY MĘŻCZYZNA UKRYWA SIĘ NA EPHERONIE, PO TYM KIEDY JEGO MYŚLIWIEC ZOSTAŁ ZESTRZELONY TUŻ PRZED PRÓBĄ ZBOMBARDOWANIA STOLICY.
PRAWDOPODOBNIE BĘDZIE PRÓBOWAŁ ZDOBYĆ B--Ń I STATEK. PAMIĘTAJ ABY NIE ZOSTAWIAĆ SWOJEGO STATKU OTWARTEGO, A W RAZIE ZAUWAŻENIA TEGO OSOBNIKA NIEZWŁOCZNIE POINFORMUJ SŁUŻBY PORZĄDKOWE.

#lacunafabularniestarwars
#lacunafabularnieczarnolisto
T.....y - - Liczyłem, że będę mógł się nim zająć – przyznał się Tar'vrven'heq Mistrzo...

źródło: comment_1583328037M7jVJlrjVTsMlRq3CPXCQO.jpg

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TynkarzCzwartejSciany:

Baalar Nervozz

Przechadzając się po Coruscant Baalara uwagę przykuło zbiorowisko ludzi, zdecydowanie podekscytowane, a jednocześnie przestraszone. Zainteresowany co mogło poruszyć tłum postanowił to sprawdzić. Jego oczom ukazał się list gończy z podobizną Hoida.

-Czyli przeżył... -mruknął do siebie Baalar. Gdy przeczytał nagrodę jaką Republika wystawiła za głowę Hoida mimowolnie się uśmiechnął. Ładnie udają, że coś robią. Za taką cenę żaden z nas nawet nie nacisnąłby spustu w blasterze.
  • Odpowiedz