Wpis z mikrobloga

@Yakuzak: porównywanie sie do nich, my jemy resztki spod stołu a oni w---------ą do syta. Ja staram sie o tym nie myśleć bo to tylko niszczy ale wiadomo że czasem złapie refleksja. A podróżować zacząć ciężko bo jestem nieogarniętym dzikusem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@KontrastWykop: no ja też niby dzikus w zeszłym roku niemcy Holandie i poznań a tym roku mam zamiar jechać do Holandii do pracy i zwiedzić Belgie francje,moze jakies wakacje w Turcji,Musze to zrobić bo brak celu jest wyniszczający.
  • Odpowiedz
@Yakuzak: to był wtedy ciężki okres, chwila po stracie pracy. Pozatym to było g---o. Jakbym pojechał wjakieś ciekawe klimatyczne miejsce to by było co innego. Marzy mi sie taka kuba czy dominikana, poczciwa bieda bez patologii, nie lubie wielkich metropolii
  • Odpowiedz
@Yakuzak: nie oglądaj takich kanałów, bo tylko się w doła wpędzasz.
Druga sprawa to dopisujesz super cechy ludziom którzy ich nie mają. Zobacz na tego dzbana fazowskiego czy jak mu tam. To obsraniec najzwyklejszy w świecie jest tyle że ma fame przez takich jak ty bo to g---o oglądają...
  • Odpowiedz
@Yakuzak: To podróżowanie jest c---a warte, oczywiście że ładnie to wygląda na insta, jakbym chciał to moja pracę w biurze też bym przedstawił w atrakcyjny sposób. Kiedyś tam jeździłem w życiu trochę i powiem tyle, że to styl życia dla nielicznych i już wolę w tej robocie po 8h siedzieć, niż tak jeździć caly czas. Tzn jak ktoś ma 10k+ z prowadzenia insta i vloga no to ok, wtedy można
  • Odpowiedz
@Yakuzak: Już nie mogę edytować, więc dodam tutaj, że podróżowanie =/= wakacje. Wyjechać sobie 2-3 razy do roku gdzieś na dwa tygodnie - owszem, zajebiście. Podróżowanie się zaczyna jak w roku więcej Cię nie ma w Polsce, niż jesteś i na tej zasadzie te podróżnicze pary działają.
  • Odpowiedz