Aktywne Wpisy
iampapryk +7
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Kolanka +640
Wołam zainteresowanych ( ͡º ͜ʖ͡º)
Mireczki otrzymałem odpowiedź na pismo w której prosiłem MRiT o udostępnienie informacji publicznej kiedy telefon w kancelarii został wyłączony (na podstawie słów Hetmana w Radio Zet) przez dzwoniących hejterów, a kiedy został włączony żeby odebrać setki połączeń od polskich rodzin czekających na program kredytu 0 (na podstawie słów WKK).
Wg. mnie odpowiedź całkowicie nie odnosi się do treści mojego wniosku, bo nie pytałem nikogo o opinie tylko o konkretne działanie telefonu w kancelarii w konkretnych dniach, a tryb pracy kancelarii ministerstwa jest chyba jak najbardziej informacją
Mireczki otrzymałem odpowiedź na pismo w której prosiłem MRiT o udostępnienie informacji publicznej kiedy telefon w kancelarii został wyłączony (na podstawie słów Hetmana w Radio Zet) przez dzwoniących hejterów, a kiedy został włączony żeby odebrać setki połączeń od polskich rodzin czekających na program kredytu 0 (na podstawie słów WKK).
Wg. mnie odpowiedź całkowicie nie odnosi się do treści mojego wniosku, bo nie pytałem nikogo o opinie tylko o konkretne działanie telefonu w kancelarii w konkretnych dniach, a tryb pracy kancelarii ministerstwa jest chyba jak najbardziej informacją
Na mnie to szczerze mówiąc to tylko Minecraft. Tak nowatorskiego pomysłu na rozgrywkę nie miała żadna gra wcześniej, zresztą do dzisiaj chyba nie ma gry z taką swobodą.
Poza tym jedyną grą, która naprawdę potrafi mnie wciągnąć jest seria Civilization. Niestety szóstka, poza oczywiście ładną grafiką, jest dla mnie zbyt łatwa, nawet na poziomie deity, więc pozostaje mi tylko 4 i 5 (z jakimś modem do AI).
#gry #minecraft #civilization
@Cybher1: Miałem podobnie i mogę poradzić Ci przerzucenie się z gier AAA na indyki. Sam zarzuciłem sobie jakiś czas temu Humble Monthly/Choice i większość gier które z niego ogrywam to indyki. Cultist Simulator, Orwell, Do Not Feed the Monkeys,
Komentarz usunięty przez autora
LoL? To ta nędzna podróbka DotA 2 dla gimbów bez skilla?
Settlers III - history edition - 9,99 w Uplay store - odświeżona wersja w wyższej rozdzielczości.
Zawsze byłem fanem, nigdy nie grałem w to jakoś dużo a teraz potrafię siąść i 3h patrzeć jak moje ludki budują wioskę :D
Normalnie na codzień jak się ma pracę, życie itp to jak dla mnie zostają tylko mniej zobowiązujące gry typu minecraft, apex itp.
Ostatnio frajdę sprawia mi Apex Legends. Szczerze? Jestem pod wrażeniem jak mało rakotwórcza jest monetyzacja gry. Brawa dla Respawn.
Doom z 2016!!!!
Komentarz usunięty przez autora
@Cybher1: odpowiedź brzmi: indyki. Serio. Jak wspomniano: gry AAA mają zbyt duże budżety, by iść ostro pod prąd. Indyki mają niewielkie budżety, więc są właśnie tymi grami, jakie niemalże były tylko w latach 90.
Od zawsze lubiłem strategie, a teraz nie gram w inne niż te grand od Paradoxu i gram na zmianę EU4 (>2k h) , CK2 (300 h) i teraz Imperator Rome (50h) (Stellaris trochę za nudna i za łatwa, ale jakieś 100h spędziłem). Dają mnóstwo funu, są trudne, skomplikowane, mają duuuuuużo wyzwań i praktycznie się