Wpis z mikrobloga

@sabara_toripon: powodzenia ( ͡° ͜ʖ ͡°) . Pamiętaj na drodze jedno kierunkowej jak skręcasz w lewo to ustawiasz się przy lewej krawędzi ( ͡° ͜ʖ ͡°) . Pisze ci to bo dużo osob zapomina i na tym oblewa( ) . Daj znac jak ci poszło
  • Odpowiedz
@rohde-adam: Żeby trafić na drogę jednokierunkową, trzeba najpierw wyjechać z placu ( ͡° ͜ʖ ͡°). Ja sobie takiej szansy nie dałem, uwaliłem na łuku robiąc jedną z najgłupszych rzeczy - nie włączyłem świateł xDD Normalnie egzaminator kazał mi się naszykować do jazdy drogowej (co powinno być wystarczającą wskazówką), więc wszystkie lusterka ustawiłem, tak samo fotele i przez chwilę zastanawiałem się czy włączyć te światła. Zdecydowałem, że
  • Odpowiedz
I powodzenia . Pamietaj o światłach , jak widzis zołte swiatlo to hamuj ale spojrz w lusterko wsteczne zawsze , rozglądaj sie tak by ten egzaminator to widział ( ͡° ͜ʖ ͡°) . Bądz pewny swoich umiejetnosci i idź na luzie . Masz tylko bezpiecznie przewieźć pana z punktu A do punktu B :) . Bedzie dobrze . ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@sabara_toripon: poprostu się skup ( ͡° ͜ʖ ͡°) . A i sprawdź czy masz drzwi domknięte bo egzaminatorzy lubią tak robić . Poprostu czy nie swieci ci się kontrolka , no i ręczny o nim też pamiętaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@rohde-adam: Złe wieści. Druga próba negatywnie. I to znowu na łuku xD Pierwszy błąd to, że silnik zgasł. Drugi, że podczas zatrzymywania się po wykonanym cofaniu stanąłem za płytko, obrys samochodu lekko wystawał za linię. No, 3. próba nie wiem kiedy, ale na pewno wykupuję dodatkowe jazdy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz