Wpis z mikrobloga

Ja p------e jak ten exsite upadł. Nadaje się już tylko do przeglądania nowości. Każda wstawka tylko na oxycloud i pod każdą identyczny komentarz bota uploadera z podziękowaniami. Dobrze że u konkurencji jest jakiś wybór hostingów a nie totalny monopol. Niech się walą z tym swoim oxy
#oxycloud #exsite #warez
c.....6 - Ja p------e jak ten exsite upadł. Nadaje się już tylko do przeglądania nowo...

źródło: comment_1583075028bmmsf5XgpSOGLzRwJK6EfA.jpg

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Dokładnie tak :)
Ja juz jakis czas temu przeszedłem na https://darkw.pl/
Natomiast w exsite jest moim zdaniem lepsze w sortowaniu nowości, bo widać plakat i opis, tego co pojawia sie w ogole w sieci. Wiec sobie przeglądam ich stream co tam jest, potem tego filmu szukam na dark :)
  • Odpowiedz
@carmazeen: Mnie nie interesują darmowe serwery. 300 to za wolno przy ściąganiu dużych plików. Problem w tym że nie pozwalają wrzucać wstawek z innych hostingów bo biorą kasę od oxy. Dawniej, jak jeszcze był stary exsite to tego nie było. Zarówno we wstawkach jak i w komentarzach były linki do różnych hostingów i można było nawet naprzemiennie ściągać a teraz d--a blada
@Bodeha: Robię dokładnie to samo. Bez
  • Odpowiedz
@carmazeen: No to rzeczywiście niesamowita prędkość xD Zwłasza jak ktoś chce pobrać grę ważącą ponad 50gb. Z prędkością 300kb/s to można sobie było pobrać film 700mb w g---o jakości 15 lat temu, a nie teraz...
  • Odpowiedz