Wpis z mikrobloga

@uwuX Biorąc pod uwagę nerf armora wrogów i zmiany w statusie to więcej broni może stać się użytecznych. Ale i tak jezeli chodzi o bronie kuva to bramma na spokojnie rozwala ogrisa i tonkora.
@Savire510: Wzrost cen broni z self-damage? Pomijajac 3 bronie kuva, ktore każdy sam może sobie wyspawnić, to masz Zhuge Prime i Secura Penta do jakiejkolwiek wymiany... uh.
@Steel Niedoceniasz lenistwa ludzi. Wielu nawet nie tyka systemu liszów i nie chce im się farmić broni z wysokim %elementalem. Z tego samego powodu mody do railjacka w grudniu latały po szalone ceny i można było się obłowić robiąc tylko pierwszą misję na ziemii xD
No i zapomniales o prisma angstrum, które jest całkiem niezłe.

Wystarczy jeden youtuber który zrobi filmik w stylu "hej, pamiętacie o tym starym gównie?" kiedy wpadnie patch
@Savire510: TZN. Gdybym chcial mieć odrazu ogrisa 60% to bym zaplacil za zbedny grind, oczywiście. Jednak, nie są to bronie warte wiecej niz 20p. Ogris to statusowa bron, tonkor jest trudny do obycia, Bramma nie wymaga zadnych %/ele bonus do tego co uzywaja ja ludzie (glownie nooby, ktorzy nagle odkryli bron, ktora mogą mordowac t5 fishure bez skilla)
@Steel: Bardziej mi chodziło o przykład rivenów do nich (z tego co kojarzę to bramma teraz chodzi po jakieś tysiące) i broni, które można sprzedać bezpośrednio, bo jeżeli chodzi o handel liszami to raczej tylko ephemery i bronie z 55%+ i to kosztuje znacznie więcej niż 20p (czasami zdarza się ktoś kto szuka lichframe i określonych hełmów i kolorów, ale to jakiś promil). Wszystko inne to się raczej mija z celem,
ktorzy nagle odkryli bron, ktora mogą mordowac t5 fishure bez skilla)

@Steel:
A catchmoonem się nie da?

Wielu nawet nie tyka systemu liszów i nie chce im się farmić broni z wysokim %elementalem.

@Savire510:
Mi się nie chce np. ale nie chce mi się też kupić.
@Savire510: No, ephemery glownie chodza 200-300 co jest zrozumiale, ale wtedy nikt nie dba o bron i %. Ten promil ludzi co chce z jakas maska i okreslonym %/bronia, to pewnie mocno musi przeplacac.
@brass: Catchmoon w publicznych grach umarl - ludzie nieświadomi myślą, że dmg nerfneli. Inna sprawa, że bramma nie nadaje sie do t5 fissure z powodu self damage i ciasnych korytarzy w kuva fortress. Co sprytniejsi ludzie