Wpis z mikrobloga

Ale te baby są okropne, dzisiaj pod biedronka bezdomny prosił o złotówkę, p0lka powiedziała do niego a mi kto dał idź se zarób, inne 4 p0lki też ro samo a wózki wypchane towarem, tfu na nie, dopiero pierwszy facet i od razu dał, później ja też, tak wiem pewnie przrchla, ale chodzi mi o to, jakie te baby są okropne, w ogóle bezuczuciowe, harde, twarde, bardziej od chłopów, mniej empatyczne od chłopów, tfu p0lki, tfu na baby tfu

#przegryw
  • 31
@Tonari_Totoro: czysto pragmatycznie patrząc masz rację, ale gdzie jakieś współczucie, dobroć, empatia, może ten człowiek faktycznie jest głodny, gdzie jakaś wrażliwość na krzywdę, prawda jest taka że póki sam nie doświadczysz biedy czy choroby to nie pomyślisz o innych, tylko dalej hedonistycznym świat i zapchanie swojej kichy a pomoc innym, bratersrwo, empatia, ee a po co to niech idzie do roboty, znieczulica totalna wszędzie tfu
@Rumix24: Słuchaj, #!$%@?. Pomaga się np. domowi samotnej matki albo schronisku dla bezdomnych. A nie żulowi spod sklepu. Nie #!$%@? błagam. Sam miałem taki okres w życiu że jak tata odszedł to żarliśmy makaron z makaronem w domu. I co ? Poszedłem do pracy mając 14 lat codziennie po szkole montując rowery. Wiec jak Bozie kocham nie #!$%@? głupot. To nie weterani bez nóg tylko żule, chcą się schlać nie mając
@Rumix24: Mi się wydaje że ty nie jesteś wrażliwy Mirku, jesteś krótkowzroczny. Chcesz to dotuj żuli niech piorą żony i dzieci po pijaku i dają wzór swoim dzieciom czy wnukom. Wzór wiecznie #!$%@? nie wkładającego wysiłku w cokolwiek związanego z zaangażowaniem jego uwagi albo energii.
Takie podejście głupiego idealisty. Ja nie patrze chłodno tylko LOGICZNIE.
Rozumiem związek przyczynowo skutkowy pomiędzy schlanym dziadem a dzieckiem w szmatach z lumpeksu bo jego rodzice
@Rumix24: w ogrodzie pracowała też Mama Muminka. Pamiętam że na wszystko miała radę a na coś czego nie rozumiała miała #!$%@? i uśmiechała się dalej pytając kto chce ciasteczko.
Bądź jak Mamusia Muminka.
@pinky_pink__and___Freud: też czytałeś że weterynarze najczęściej popełniają samobójstwa?

I nie wołaj mnie więcej bo internet mnie potrzebuje i nie mam czasu odpowiadać na kolejne głupie pytania.
T.....o - @Rumix24: w ogrodzie pracowała też Mama Muminka. Pamiętam że na wszystko mi...

źródło: comment_1582924986g8AzMRYF5UiaOsah5LItb5.jpg

Pobierz
@Tonari_Totoro: ależ jesteś empatycznym człowiekiem patrzę, idź rób dalej hedonistyczne rzeczy, niczym się nie przejmuj i tyle, oby Ciebie nie spotkało nigdy to co mnie czyli poparzenie twarzy kwasem, może wtedy byłbyś bardziej wrażliwy na krzywdę drugich, bez odbioru