Wpis z mikrobloga

Szkoły w Japoni już zamykają... a co sie stanie, jak coraz więcej krajów pójdzie w te ślady?

Poważnie się zastanawiam, czy na krótki okres, nie wrzucić czegoś w akcje Zoom'a. Z doświadczenia mogę powiedzieć, że jest to jeden z najlepszych video komunikatorów jakie są na rynku. Bez problemu radzi sobie nawet z dużymi konferencjami na kilkanaście osób. Potrafię sobie wyobrazić scenariusz, że w przypadku zamknięcia szkół, zajęcia nadal będą prowadzone z pomocą takich narzędzi.

Oprócz tego, jak teraz spojrzałem... finanse zooma naprawdę wyglądają teraz fantastycznie: https://hypercharts.co/zm - rośnie jak od linijki....

#januszeinwestowania #gielda #finanse
anonimowy_programista - Szkoły w Japoni już zamykają... a co sie stanie, jak coraz wi...

źródło: comment_1582895099v4lVZKfxtCc9kwPdEEmolK.jpg

Pobierz

Co o tym myślicie?

• Dobry pomysł 36.4% (20)
  • Taki sobie pomysł 32.7% (18)
  • Zły pomysł 30.9% (17)

Oddanych głosów: 55

• 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

zauważ że wirus w azji sie uspokaja,

@karolzzr: Nie zauważyłem, może miałeś na myśli same Chiny? Korea i Japonia raczej nie potwierdzają takiego zdania.
  • Odpowiedz
@anonimowy_programista: Znam Zooma, ale na giełdzie tego nie widziałem, to jest lepsza spekulacja niż Virgin Galactic. Wiem, że rozwijająca się firma, ale PE rzędu tysięcy, czy nawet przychody 100 razy mniejsze niż market cap?
  • Odpowiedz