Aktywne Wpisy

DragonBreath +37
#pracait #studia
Nie wiem kto wymyslil, ze po Informatyce masz tytul inzyniera, ale temu panu nalezy sie nobel.
Informaryka jest jakos 5 razy prostsza niz studia nietechniczne, ktore juz ukonczulem.
Tu macie do domu jakies zadania, tu napiszcie program oczywiscie w domu uzywajac chatagpt, troche tam zadan przerob na laborki i 4 lub 5 sie nalezy jak psu buda xDDDDDDD
Oprocz matematyki, ktora stanowi nie wiecej niz 20% materiału na pierwszych 2-3
Nie wiem kto wymyslil, ze po Informatyce masz tytul inzyniera, ale temu panu nalezy sie nobel.
Informaryka jest jakos 5 razy prostsza niz studia nietechniczne, ktore juz ukonczulem.
Tu macie do domu jakies zadania, tu napiszcie program oczywiscie w domu uzywajac chatagpt, troche tam zadan przerob na laborki i 4 lub 5 sie nalezy jak psu buda xDDDDDDD
Oprocz matematyki, ktora stanowi nie wiecej niz 20% materiału na pierwszych 2-3

meemphis11 +8

#baldursgate #gry #rpg #baldursgate3
@stefan8800: WAT? Grałeś ty w BG2?
To tak jak z heros of migth and magic. Stare chłopie mówią tylko 3. A prawda jest tak żę to 5 jest najlepsza a inne części są
@Inveth: koniec końców BG2 też nie ma za dużo wspólnego z Wrotami Baldura, bo przecież one tam się nigdzie nie
Ale ma wiele wspólnego z czymś ważniejszym, z fabułą pierwszego Baldura stąd jak dla mnie nazwa jest odpowiednia i to przez ten pryzmat wielu ludzi (w tym ja) ocenia, to co wczoraj zostało pokazane.
Mi w Baldurze podobały się przede wszystkim klimat (całkiem
Tak czy inaczej ja jestem pozytywnie nastawiony. Nie łudzę się, że to będzie "następca Baldura", tylko zupełnie inna gra, tyle, że osadzona w FR i oparta na mechanice 5. edycji D&D i