Aktywne Wpisy

szynszyla2018 +53
Tak do mnie właśnie doszło. Teraz politycy chcą zrezygnować z prac domowych dla kaszojadow w podbaza. Czyli kaszojady w wieku 13 lat będą kończyć szkołę nie nauczone pracy nad sobą z brakami w nauce. Równocześnie od lat otwiera się mnóstwo szkół wyższych prywatnych gdzie wystarczy przelew i 30 % z matury teraz do tego dołączyły uczelnie medyczne kształcące lekarzy. Więc za 15 lat będzie mnie leczył lekarz co nie ogarniał matmy na

howtobepro +772

zapodajcie jakąś wciągającą grą RPG, z dobrą fabułą, rozbudowanymi dialogami i masą opcji i możliwości. coś w typie Planescape Torment, Maski Zdrajcy, lub Age of Decadence.
@rakietynabosnie: ograłem to już tyle razy, że nic nowego nie odkryję.
@Florent: miałem kilka podejść do Filarów z Eternitu i za cholerę nie mogłem skończyć tej gry. to samo z drugą częścią. chyba sobie po prostu zainstaluję Tormenta dla odświeżenia. :D
@Geraltzkiwi: o, tego nie znałem, zaraz obczaję co to za gierka.
@Benor: to taki Icewind Dale, nie? bez kapłana w drużynie nie pogram? :D
@Florent: najlepsze, że ja sam zadawałem sobie to pytanie i w sumie nadal nie wiem skąd się to bierze. brak mi tu czegoś osobistego, jakiegoś wątku w fabule w który mógłbym uwierzyć. oryginalny Torment taki dla mnie był, tak
@Sweet_acc_pr0sa: grałem. tak samo jak we fallouty, neverwinter nights, wiedźminy, arcanum, kotory, mass efekty, elder scrollsy, baldura, tyranny i underraila.
@isea: o, tego nie znałem. patrząc po screenach bardzo ładnie się prezentuje. rzucę okiem na nią nieco bliżej.