Aktywne Wpisy

MishMashStudio666 +4186
Hejo! mam dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji otwarcia mojego salonu jubilerskiego na którego to ciężko pracowałem cały rok, zastawiłem nerkę i wziąłem pożyczkę chwilówkę ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ, mam do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to London Topaz 1.20ct oraz diamenty o łącznej masie 0.1ct. Wartość rynkowa 2700zł. Wartość galeriowa to
Mirki i Mirabelki z racji otwarcia mojego salonu jubilerskiego na którego to ciężko pracowałem cały rok, zastawiłem nerkę i wziąłem pożyczkę chwilówkę ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ, mam do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to London Topaz 1.20ct oraz diamenty o łącznej masie 0.1ct. Wartość rynkowa 2700zł. Wartość galeriowa to

kret17 +230

zapodajcie jakąś wciągającą grą RPG, z dobrą fabułą, rozbudowanymi dialogami i masą opcji i możliwości. coś w typie Planescape Torment, Maski Zdrajcy, lub Age of Decadence.
Fallouty ograne?
z retro to jakieś earthbound, final fantasy i inne duperele
z nowych to np final fantasy xv albo xiv jak lubisz MMO, ogolnie polecam sobie przeglądać kategorie RPG na steamie bo czasami bardzo fajne rzeczy są o których się nigdy nie słyszało
albo tę: https://rpgcodex.net/content.php?id=11193
Z nowszych Pathfinder: Kingmaker, Divinity Original Sin (1 i 2), Kingdom Come: Deliverance i Underrail, ze starszych Betrayal at Krondor (choć tutaj aż takiej swobody nie ma), Dark Sun, Ultimy (w szczególności Underworld), Darklands no i Geneforge.
@atteint: Tak.