Aktywne Wpisy
niech_ktos +58
Szkoła podstawowa gdzie zapisuję mojego bąbelka umieściła listę osób zakwalifikowanych - pełne imię i nazwisko ponad 150 dzieci na głównych drzwiach szkoły i sobie to wisi od kilku dni. Zgłaszać to gdzieś?
#szkola #niebezpiecznik #dzieci
#szkola #niebezpiecznik #dzieci
saakaszi +1193
JA PxxxxxxE, CZY WY TO WIDZICIE!
Ponad 576 mln zł agencja decyduje się przeznaczyć na zakup agregatów prądotwórczych. Na ich dostawcę, bez żadnego postępowania przetargowego, wybiera świeżo powstałą komandytowo-akcyjną spółkę Seltet z Warszawy, firmę bez doświadczenia w obrocie tego typu sprzętem.
Dostarczaniem agregatów prądotwórczych dla walczącej z Rosją Ukrainy RARS chwaliła się na swojej stronie internetowejRządowa Agencja Rezerw Strategicznych
Założycielem i komplementariuszem Seltet jest Paweł Szopa. Wspólniczką jego matka Wiesława, na którą
Firma nazwa.pl wymieniła serwery, na których świadczy usługi hostingowe. Nowy sprzęt wyposażony został w najszybsze na rynku procesory serwerowe Intel Xeon E-2288G.
To nie wszystko! Spółka zainstalowała na serwerach baz danych ultraszybkie dyski Intel Optane, wykonane w nowej technologii 3D XPoint.
Efekt? Hosting w nazwa.pl bije rekordy szybkości, osiągając czas generowania strony WordPress nieosiągalny dla innych firm hostingowych! Badania wykazały, że strony na nowych serwerach nazwa.pl ładują się nawet 10 razy krócej niż u konkurencji!
Sprawdź sam, jak szybki jest hosting w nazwa.pl!
Więcej na naszym blogu - https://www.nazwa.pl/blog/2020/02/23/hosting-nazwa-pl-najszybszy-w-polsce/
#nazwapl #hosting #serwery #intel #optane #xeon #wordpress
@nazwa_pl: hue hue, nie słyszeliście, że teraz to Ryzeny / Epic są modne, a nie jakieś tam intele?
Już pisałem na mirko. Znowu certyfikaty wam na poczcie szwankują. Na niektórych komputerach na SMTP podajecie wygasły 23 lutego certyfikat.
mialem ostatnio to samo. nazwa uzywa ssl tylko na www, a do poczty swojego glownego wildcarda
Tak mam od zawsze, bo korzystam z certyfikatu *.nazwa.pl
Ale tu jest inny problem: zwracany jest certyfikat z datą do 23 lutego 2020. Najpierw zgłaszali mi to pracownicy, wysłałem maila do supportu (i kilka innych), które przeszły a już teraz nawet u mnie jest ten problem.
Komentarz usunięty przez autora
Na szczęście Thunderbird ma opcję dodania wyjątku. Zawsze to lepiej niż wysyłać przez nieszyfrowane.
Ej, #!$%@?, nie przesadzajcie
Testowałam Wasze usługi. Serwer dedykowany nadal od zakupu wstaje przez 12h? XDDDD
Dziękuję za zaproszenie, ale raczej nie skorzystam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wracając do testów - bo w temacie testów i wydajności serwera się wypowiadasz. Testy nie dotyczą tylko wskazanych przez
O jeju, spoko XDD
"mijało się z celem ich dostarczenia w ciągu 1 minuty" dlatego były dostarczane w ciągu kilku godzin, zapamiętam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ależ ja nie sugeruję że jesteście jacyś gorsi, po prostu taka forma marketingu jest trochę nieetyczna skoro ten najszybszy serwer ma też najwięcej awarii w Polsce ( ͡° ʖ̯ ͡°)