Pamiętam jak jakieś 10 lat temu zorganizowałem akcję z ziomkami xd Byla zima , sniegu dużo (prawie góry here ) . Kierowca, który pracował w mobilnej piekarni , w----ł się z rana do fosy koło nas . A że lubił sobie jeździć pod wpływem i to juz nie pierwszy jego tski występ był, to wnioski zostawiam wam. Ten dzban zostawił to auto i poszedl sobie. A ze był tlusty czwartek to szkoda, żeby się zmarnowało póki świeże ( ͡°͜ʖ͡°) Poszliśmy późnym wieczorem z domu kumpli , auto w fosie moocno pochylone, chwila niepewności... otwarte xdd Głównym plądrownikiem był @szpichi , lat max 10, ja z drugim ziomkiem odebraliśmy paczki z pączuchami i różnymi ciastkami xD Poszliśmy do mnie , zjedliśmy w opór, ile tylko się dało. A reszte skitrałem pod kołdrą. To był nasz najlepszy tłusty czwartek bo najedliśmy sie w chui a kradzione nie tuczy ( ͡°͜ʖ͡°)
Czy ktoś mi może wytłumaczyć jak po tylu miesiącach totalnej suszy nie byliśmy gotowi na kilka dni deszczu? Przecież wszystkie rzeki w Polsce miały najmniejszy poziom od lat. Straszyli, ryby zdychały a teraz nagle powodzie? #powodz #susza #wisla #odra
Zapraszam do pisania swoich propozycji "na chlopski rozum" na temat zwalczenia powodzi na śląsku. Zaczne od mojej, skoro na Wiśle jest rekordowy niski poziom wody to może przekierujemy rzekę tak aby plynela do Wisły? #powodz
Pamiętam jak jakieś 10 lat temu zorganizowałem akcję z ziomkami xd Byla zima , sniegu dużo (prawie góry here ) . Kierowca, który pracował w mobilnej piekarni , w----ł się z rana do fosy koło nas . A że lubił sobie jeździć pod wpływem i to juz nie pierwszy jego tski występ był, to wnioski zostawiam wam. Ten dzban zostawił to auto i poszedl sobie. A ze był tlusty czwartek to szkoda, żeby się zmarnowało póki świeże ( ͡° ͜ʖ ͡°) Poszliśmy późnym wieczorem z domu kumpli , auto w fosie moocno pochylone, chwila niepewności... otwarte xdd Głównym plądrownikiem był @szpichi , lat max 10, ja z drugim ziomkiem odebraliśmy paczki z pączuchami i różnymi ciastkami xD Poszliśmy do mnie , zjedliśmy w opór, ile tylko się dało. A reszte skitrałem pod kołdrą. To był nasz najlepszy tłusty czwartek bo najedliśmy sie w chui a kradzione nie tuczy ( ͡° ͜ʖ ͡°)