Aktywne Wpisy
wfyokyga +54
Skąd taki misiu wie, żeby rozłożyć ciężar na lodzie? Mamusia mu pokazała czy doświadczenie życiowe? Pytanie do misiologa
#zwierzeta
#zwierzeta
truskafa +1
Jak to jest faceci, piszecie do dziewczyny pierwsi na #tinder jak się wam podoba?
Zastanawiam się z czego to wynika, że mam tak dużo par a tylko czasem odezwie się jakiś facet.
Wiem, że korona by mi nie spadła gdybym sama pierwsza napisała, ale już czasem tak robiłam i później. Gdzie uważam, że jestem atrakcyjna i takie też dostaję komentarze. Może patrzycie mocno na opis a ja go nie mam na przykład?
Zastanawiam się z czego to wynika, że mam tak dużo par a tylko czasem odezwie się jakiś facet.
Wiem, że korona by mi nie spadła gdybym sama pierwsza napisała, ale już czasem tak robiłam i później. Gdzie uważam, że jestem atrakcyjna i takie też dostaję komentarze. Może patrzycie mocno na opis a ja go nie mam na przykład?
Niby stary rzęch, ale od zawsze mi się podobał, więc jednak trochę #chwalesie i #pokazauto
@Antorus: Przecież ten sedan to właśnie świetny przykład nudnego amerykańskiego sedana klepanego według tego samego wzorca. Można go pomylić z Fordem Crown Victoria, lub Mercury Grand Marquis.
Co nie oznacza, że nie rozumiem dlaczego op wybrał takie auto. Dźwięk i charakterystyka pracy silnika robi robotę :)
#!$%@?ę, jakie to brzydkie :D
Ale, to nie mnie się ma podobać. Gratuluję spełnienia marzeń!
@lubieherbate88: A czy to aby nie jest zaproszenie na wymianę oleju, którego janusze nosacze nie potrafią skasować?
Komentarz usunięty przez autora
.