Wpis z mikrobloga

5 minut piechotą od ekspresówki pod Olsztynem zieje taka dziura w ziemi. Oznaczona- uwaga - patykiem ( _)

Głębokość ciężko oszacować, na oko co najmniej 1,5 m. Szerokość taka akurat na człowieka. Dobrze, że nie wracaliśmy tędy godzinę później, bo robiło się ciemno i kogoś mogłoby to pochłonąć.

Co to w mordę jest i komu to zgłosić?
Więcej zdjęć w komentarzach.

#olsztyn #dziura i #bhp, bo znalezione podczas powrotu z robót terenowych :p
misjaratunkowa - 5 minut piechotą od ekspresówki pod Olsztynem zieje taka dziura w zi...

źródło: comment_1582053883iBGQYNty0He3eorEYk6p8t.jpg

Pobierz
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CherryJerry: No ale to ja mam jeszcze chodzić do urzędu gminy, żeby ustalać właściciela i może jeszcze się z nim skontaktować, żeby poprosić go o zakrycie dziury?

Ja tu jestem w trzydniowej delegacji, a takimi rzeczami to chyba nie ja powinnam się zajmować. Chcę to zgłosić komuś, kto zna odpowiednie przepisy/procedury i wie, czy da się coś z tym zrobić oraz w jaki sposób.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@piekielnieinteligentny: no ale to chyba dobrze że kogoś interesuje dobro innych, żeby sobie nikt głupiego ryja nie rozwalił, to można bez docinków odpowiedzieć.
@misja_ratunkowa można spróbować poinformować gminę, może jakiś lokalny portal mają, ludzi którzy tam żyją to powinno zainteresować i może sami ogarną co da się z tym zrobić
  • Odpowiedz