Aktywne Wpisy
Ziom166 +8
Pobawimy się w AMA. Zadaj mi pytanie a ja zadam pytanie tobie i zobaczymy co z tego wyjdzie. Tematyka dowolna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
tofian +16
Byłem dzisiaj na pracy zdalnej i stwierdziłem, że ugotuję krem z dyni. Moja druga połówka wróciła z pracy i zaczęła narzekać że „zły” garnek użyłem i akurat nie ma ochoty na tą zupę xD w sumie czego się spodziewałem, tak jest za każdym razem. Lubię gotować i innym smakuje ale w domu mam wiecznie niezadowolonego klienta xD #zalesie #zwiazki
#gornictwo #strajk
Prezesi wysysaja kopalnie jak cytryne dodatkowo zadluzajac rentowna na calym swiecie branze, a wszystko z nadzieja, ze jak sie doprowadzi do upadlosci to bedzie mozna sprzedac chetnemu za zlotowke a bokiem za wykonanie
@tyt2121: No, właśnie widać.
https://wysokienapiecie.pl/26632-centralny-magazyn-wegla-sie-wypelnia-zuzycie-dalej-spada/
Brawo - człowieku-plastelino. Łatwo cię urobić.
Mimo wszystko za to szacunek.
Komentarz usunięty przez autora
Górnicy to - w porównaniu do innych zawodów - prze-chuje. Z konieczności, z tradycji, z przypadku, bez różnicy. Fakt to fakt.
Traktowanie górnictwa jak każdej innej grupy zawodowej - to się nikomu nie udało. Nie przed wyborami ( ͡° ͜ʖ ͡°
Komentarz usunięty przez moderatora
@marcopolo88: a taksówkarze?
Komentarz usunięty przez moderatora