Aktywne Wpisy
EmDeCe +784
Mój mąż po 8 latach małżeństwa złożył pozew o rozwód z orzeczeniem o mojej winie. Wydało się ze od 3 lat miałam romans. Mamy rozdzielność majatkowa na jego prośbę i 6 letnie dziecko. Proszę mi pomóc, nie chce odchodzić z niczym i chce wywalczyć dla siebie najkorzystniejszy wyrok albo najlepiej by nie doszło do rozwodu i maz dalej mnie utrzymywał i wybaczył. Będę wdzięczna za wszelkie porady dotyczące tak kwestii prawnej jak
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Jeśli masz kłopot, potrzebujesz wsparcia, chcesz komuś pomóc, zostaw intencje w komentarzu. Obejmie Was modlitwą kilkadziesiąt osób, których nicki znajdziecie w grafiku.
·CZĘŚĆ RADOSNA·
1 Zwiastowanie Najświętszej Maryi Dziewicy
2 Nawiedzenie Św. Elżbiety
3 Narodzenie Jezusa w Betlejem
4 Ofiarowanie Jezusa w Świątyni
5 Znalezienie Jezusa w Świątyni
Miesiąc luty poświęcamy modlitwie za wstawiennictwem św. Kamila de Lellis, patrona chorych, o powstrzymanie epidemii koronawirusa i o łaskę wyleczenia dla wszystkich zarażonych.
●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●● ● organizacja ● ●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●●
Intencje na dziś znajdują się w komentarzu do wpisu, mogą być także podsyłane anonimowo wiadomością prywatną, tak samo jak zgłoszenia chętnych do wspólnej modlitwy.
→Grafik:
→Stworzyliśmy małe FAQ w którym odpowiadamy na najczęściej pojawiające się pytania.
→Nowa formuła codziennego wpisu, więcej tutaj
→Jak odmawiać różaniec oraz o różańcu
Intencje zbieramy zawsze z jednodniowym wyprzedzeniem i ich lista na dziś jest w komentarzu do wpisu ( ͡° ͜ʖ ͡°)