Aktywne Wpisy
xionacz +563
zajsty +241
W 31 kolejce Harry Kane dwukrotnie trafia do siatki.
Do końca sezonu pozostały 3 spotkania - aby pobić rekord Lewego, Anglik musi strzelić 7 bramek.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #pilkanozna #mecz #torjagerkanone2024
Do końca sezonu pozostały 3 spotkania - aby pobić rekord Lewego, Anglik musi strzelić 7 bramek.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #pilkanozna #mecz #torjagerkanone2024
szukam pomocy w kwestii płodności i libido. Od 5 lat staram się o dziecko, wyniki z morfologii nasienia mam kiepskie od dawna - 0% prawidłowych plemników, niska ruchliwość, wszystkie z wadami główki/witki. Do tego mam spaprane hormony - niski testosteron (100-150 jednostek standardowo) i libido takie jak żadne. Od lat próbuję różnych lekarzy itd, nikt tak naprawdę nie chce pomóc, tylko zarabiać na wizytach albo mówią że wyniki w normie. Mam nadwagę, z którą obecnie walczę z pomocą dietetyka medycznego i zamierzam kontynuować. Czytałem, że przyjmowanie testosteronu świetnie rozwiązuje problem z libido, chęciami do życia, itp. Natomiast mój problem jest taki, że równie istotna jest dla mnie poprawa płodności. Czy ktoś może coś doradzić?
#libido #testosteron #plodnosc
Leczenie hipogonadyzmu u mężczyzn w wieku rozrodczym
Tu wiedza do zaznajomienia się.
Testosteron spis tematów
Odpowiadając na pytanie. Tak, branie testosteronu polepszy ci libido, psyche, życie.
Ale musisz wcześniej sprawdzić czy problem nie lezy gdzieś indziej np hiperprolaktynemia, gruczolaki.
Żaden lekarz nie doradził Ci zrzucenia wagi wcześniej ?