Aktywne Wpisy

Nusantara +51
#frajerzyzmlm #izabelaadamczyk
Nie mogę patrzeć jaka tam jest bieda umysłowa. Pod którym karmieniem ona spędziła ostatnie 20 lat życia?
Cały Instagram zawalony zdjęciami samolotu, lotniska, chmur, zdjęć czy palmie. Wszędzie emotki ✈️✈️✈️✈️✈️, podkreślenie ma każdym kroku, że ONA BYŁA ZA GRANICĄ, PODKREŚLAM ZA GRANICO!!!
Jeszcze nagrywa filmy po angielsku w których opowiada jak to udało się jej spełniać nieosiągalne marzenie, coś o czym ludzie w Polsce mogą tylko śnić czyli wsiąść do samolotu. Skoro nagrywa to po angielsku to rozumiem że to ma trafić do ludzi z UK, Stanów, Niemiec itp. Ona myśli, że lot samolotem naprawdę zrobi wrażenie na jakimś Angliku?
Nie mogę patrzeć jaka tam jest bieda umysłowa. Pod którym karmieniem ona spędziła ostatnie 20 lat życia?
Cały Instagram zawalony zdjęciami samolotu, lotniska, chmur, zdjęć czy palmie. Wszędzie emotki ✈️✈️✈️✈️✈️, podkreślenie ma każdym kroku, że ONA BYŁA ZA GRANICĄ, PODKREŚLAM ZA GRANICO!!!
Jeszcze nagrywa filmy po angielsku w których opowiada jak to udało się jej spełniać nieosiągalne marzenie, coś o czym ludzie w Polsce mogą tylko śnić czyli wsiąść do samolotu. Skoro nagrywa to po angielsku to rozumiem że to ma trafić do ludzi z UK, Stanów, Niemiec itp. Ona myśli, że lot samolotem naprawdę zrobi wrażenie na jakimś Angliku?
źródło: Screenshot_20240921_084817_Instagram
Pobierz

Facet od samego początku związku ciągle usiłuje mi narzucać sposób ubioru. Chodzi o sukienki, spódniczki i inne takie fatałaszki. Ogólnie strojenie się czego ja osobiście nie lubię. Nie lubię jak faceci patrzą na mnie przedmiotowo. Wolę już nie zwracać na siebie uwagi i czuć się swobodnie. Nie rozumiem go. Widział jak normalnie się ubieram, że nie maluje się prawie wcale, nie robie paznokci. Ostatnio nawet doszło do tego, że oznajmił mi podczas spotkania, że ostatnio ładna byłam w sylwestra, a tak to brzydka jestem. Nie chce się do mnie przytulać jak jestem w jeansach. W łóżku też jakoś specjalnie go nie pociągam. Czy on mnie w ogóle kocha? Czy czas odpuścić, żeby znalazł odpowiednią dla siebie dziewczynę i spakować walizki? Widzę jak wodzi wzrokiem za innymi kobietami. Wiecie to nie jest tez tak, że nie próbowałam. Zmuszałam się i chodziłam wystrojona jak choinka, ale jakby to niczego nie zmieniło między nami. Nadal spozierał w seksualny sposób na ładniejsze dziewczyny. Jak ja nie jestem w jego typie to po co ze mną jest? Podobno "faceci są prości" i są z dziewczyną, która im się podoba, a ja tu dostaje wszędzie od niego sygnały, że tak nie jest...
Nie, nie jestem gruba. Uprawiam sport.
#zwiazki #logikaniebieskichpaskow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
źródło: comment_1581549532aROleGoOskvLwLcId7eS8u.jpg
Pobierzwygląda na to, ze mu się nie podobasz; prawdopodobnie jest z Toba dlatego, ze:
a/ nie chce być sam;
Ale rozwalił mnie ten fakt że nawet po zmianie mówisz że nie było dużej zmiany. No patrzy się na inne. Nie. Sumie szukasz trochę dziury w całym. Jak na moje, to jak się ubierałam to byłaś na mniej więcej poziomie innych ubierających się lasek. Nic
@AnonimoweMirkoWyznania: gwoli ścisłości to chce żebyś chodziła w półlatexowej czerwonej mini i piętnastocentymetrowych szpilkach na koturnie, czy żebyś nie ubierała się jak robotnik budowlany w proste jeansy i wyciągnięty sweter jak gdzieś idziecie?
Jak kiedyś całe lato przechodziłam w rajstopach to potem miał pretensje, że mu je obrzydzam. Ciągle czepia się o mój wygląd.
Co jest najzabawniejsze to raz mnie rzucił żeby umówić się z dziewczyną, która chodziła tylko w jeansach i trampkach, a potem wrócił, bo się okazało, że ma chłopaka. Więc widać można mu się podobać tylko
Przykro mi się zrobiło, po tym jak przeczytałem co teraz napisałaś.
Zacznę może to co chcę powiedzieć, od tego co napisałaś w pierwszym poście - że nie lubisz się stroić.
Jestem jako mężczyzna, przekonany że wsiąknęłabyś w ten świat, różnych podniecających kobiecych ubiorów - dobrze potraktowana i przede wszystkim gdybyś była pewna że Ci się daje miłość. I by Ci spodobało się, całe to przebieranie. Radość że można tak komuś coś dać.
Ty nie czujesz potrzeb spełnienia tych rzeczy, co więcej, wraz z brakiem tego - masz nacisk na wypełnianie zadań, przy braku tej emocji. Przeczytaj to 2
Komentarz usunięty przez autora