@kamdz: co to w ogole ku*** jest ? moze mi ktos wyjasnic... bo nie za bardzo wiem czy koles ma spaczona psychike czy to jakis jego realny pamietnik .. :|
@kamdz: @Wojt_ASR: @wieslawwrona: imho to jakis #!$%@?, ktore kazde wydarzenie z kobieta zapisuje w excelu ;s "A moja statystyka, licząc nawet te bez seksu ale z minetką czy lodem to całe 15 sztuk! wg stanu na 5 lipca 2008"
@kona: @Wojt_ASR: @kamdz: OPF - facet który nigdy się nie kochał z kobietą; nie uprawiał seksu vaginalnego, licząc od 13/14 roku życia; a swój popęd seksualny zaspokaja prawicą a w wypadku mańkutów lewicą (niepolityczną); (onanistyczny prawicyzm formalny)
@Wojt_ASR: ale "N jak nic (bez całusów, przytuleń a tym bardziej seksu)" ...wiec chyba nie kochal sie :P zreszta #!$%@? wie o co chodzi ...skad w ogole wiadomo o nim? ot ktos przeczytal jego wpisy i podrazyl dalej czy to jakis bardziej znany maniak ? :P
Numerowi 76 proponowałem latem 2009 50PLN/1h za footsie play + footjob z cum on her feet http://malum-in-se.blogspot.com/2008/07/isx-76-07.html odmówiła grzecznie: SPIER(...)ALAJ PO JEB(..)E #n76
:|